Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro
 • lei

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Scaune directoriale din piele sau stofa de cea mai buna calitate si pentru toate gusturile. Catalogul nostru cuprinde o gama larga de scaune ce pot fi personalizate in ceea ce priveste culoarea tapiteriei sau tipul acesteia.

 • Scaune Directoriale Sophia 9040

  Scaune Directoriale Sophia 9040

  Modelul de scaun Sophia este un scaun directorial ideal pentru biroul dumneavoastra. Acest scaun este destinat in special pentru spatiile de lucru, dar este recomandat si pentru “Home Office”. Convinge prin caracterul elegant cu elemente cromate si prin confortul sporit oferit utilizatorului.

  1 900,45 lei
 • Scaune Directoriale Missouri

  Scaune Directoriale Missouri

  O forma usoara si rafinata poate oferi un confort neasteptat. Liniile cadrului contribuie la esenta unui stil absolut. Modelul de scaun pentru birou Missouri este realizat cu cadru metalic si tapiterie plasa, fapt care permite aerisirea corpului in timpul sederii.

  933,09 lei
 • Scaune Directoriale 5402

  Scaune Directoriale 5402

  Scaun directorial recomandat persoanelor care indeplinesc functii de conducere, administrative. Scaunul 5402 ofera nu numai eleganta dar si un confort deosebit, chiar si in conditiile unei utilizari zilnice indelungate. Beneficiaza de mecanism cu balans, brate din lemn de fag sau mahon.

  813,77 lei
 • Scaune Directoriale 3900

  Scaune Directoriale 3900

  Scaun directorial recomandat persoanelor care detin functii administrative. Modelul 3900 este un scaun elegant, mobil, care este disponibil intr-o larga gama de materiale si culori, atat in ceea ce priveste tapiteria cat si a nuantei de lemn pentru brate si baza. Este prevazut cu mecanism ce permite balansul, aceasta caracteristica facandu-l foarte...

  752,72 lei
 • Scaune Directoriale 5600 SETT

  Scaune Directoriale 5600 SETT

  Scaun directorial deosebit de elegant si modern cu brate tapitate si baza cromata. Se recomanda in special persoanelor care indeplinesc functii administrative sau petrec un timp indelungat la birou. Dispune de mecanism multibloc ce permite blocarea acestuia in 5 pozitii diferite. Modelul 5600 este disponibil in mai multe variante de culori (piele...

  795,00 lei
 • Scaune Directoriale 3500

  Scaune Directoriale 3500

  Scaun directorial tapitat, recomandat pentru lucrul la birou sau persoanelor care indeplinesc functii de conducere. Modelul 3500 este un scaun mobil, confortabil. Acesta este prevazut cu sistem de balans dand astfel o nota de relaxare. Scaunul este disponibil pe diferite culori de stofa.

  404,46 lei
 • Scaune Directoriale LGA 70

  Scaune Directoriale LGA 70

  Scaun directorial tapitat cu piele naturala de bovina, recomandat persoanelor care lucreaza intens la birou, in fata calculatorului, sau persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este echipat cu mecanism de balans, acesta oferind o nota de confort.

  370,82 lei
 • Scaune Directoriale LGA 68

  Scaune Directoriale LGA 68

  Scaun directorial tapitat cu piele ecologica, brate polipropilena si mecanism oscilant. Modelul LGA 68 este un scaun confortabil (similar LGA 70) ce dispune de o suprafata in partea superioara a spatarului, aceasta indeplineste rolul de tetiera. Se recomanda persoanelor care indeplinesc functii administrative sau petrec mult timp in fata...

  387,95 lei
 • Scaune Directoriale 4000

  Scaune Directoriale 4000

  Scaun directorial tapitat cu stofa ce dispune de mecanism cu balans, acesta dand o nota de confort. Bratele sunt de tapitate asigurand un contact delicat al bratelor cu acestea. Scaunul este recomandat persoanelor ce indeplinesc functii de conducere sau care petrec mult timp la birou.

  544,89 lei
 • Scaune Directoriale 4100

  Scaune Directoriale 4100

  Scaun directorial tapitat cu stofa care da o nota de eleganta datorita aspectului sau. Designul modelului 4100 este conceput pentru a oferi confort si relaxare in timpul lucrului, chiar si pentru un timp indelungat. Se recomanda persoanelor care indeplinesc functii de conducere sau care petrec mult timp la birou in fata calculatorului. Dispune de...

  748,24 lei
 • Scaune Directoriale 5700

  Scaune Directoriale 5700

  Scaun directorial realizat pe tapiterie din piele neagra, recomandat pentru lucrul la birou sau persoanelor care indeplinesc functii de conducere. Asigura prestanta si o pozitie confortabla. Este prevazut cu mecanism de balans.

  555,01 lei
 • Scaune Directoriale 5400

  Scaune Directoriale 5400

  Scaun directorial cu tetiera realizat pe piele ecologica recomandat persoanelor ce indeplinesc functii de conducere sau petrec mult timp la birou. Este prevazut cu mecanism de balans, acesta asigurand un confort deosebit chiar si in conditiile unei activitati indelungate. Scaunul este disponibil in mai multe variante de culori.

  487,60 lei
 • Scaune Directoriale 5401

  Scaune Directoriale 5401

  Scaun directorial ce asigura prestanta si confort. Modelul 5401 este un scaun mobil prevazut cu mecanism de balans. Este recomandat persoanelor care indeplinesc functii de conducere sau celor care petrec mult timp la birou in fata calculatorului. Scaunul este disponibil in mai multe variante de culori.

  506,69 lei
 • Scaune Directoriale 5500

  Scaune Directoriale 5500

  Modelul 5500 este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort.

  476,98 lei
 • Scaune Directoriale 5900

  Scaune Directoriale 5900

  Modelul 5900 este un scaun directorial recomandat on general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort. Piele neagra.

  804,42 lei
 • Scaune Directoriale 6100

  Scaune Directoriale 6100

  Modelul 6100 este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort. Piele neagra.

  1 313,24 lei
 • Scaune Directoriale 8300 Tamara

  Scaune Directoriale 8300 Tamara

  Modelul 8300 TAMARA este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort. Brate cromate. Piele neagra.

  1 963,15 lei
 • Scaune Directoriale 8700 Bix

  Scaune Directoriale 8700 Bix

  Modelul 8700 BIX este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort. Brate cromate. Piele neagra.

  1 827,93 lei
 • Scaune Directoriale 9000

  Scaune Directoriale 9000

  Scaun directorial inalt si impunator care ofera o prestanta deosebita. Modelul 9000 este creat pentru un confort maxim al utilizatorului din materiale de cea mai buna calitate. Este disponibil pe tapiterie din piele naturala sau tapiterie Renna. Bratele si baza scaunului sunt disponibile pe nuantele: fag, nuc, wenge, cires,  mahon.

  1 049,20 lei
 • Scaune Directoriale 9300

  Scaune Directoriale 9300

  Scaunul 9300 este un scaun directorial recomandat în general pentru birouri, persoanelor care îndeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate. Mecanismul multibloc permite balansarea fotoliului si blocarea lui in 5 poziti diferite dand astfel o nota...

  1 139,48 lei