Vizitele la showroom sunt posibile în anumite zile. Programează-te aici.

Scaune Pentru Birou 23 produse.

Se afiseaza 1-23 din 23 produs(e)

Filtre active

Scaun Birou Ovidio

Ovidio, esența frumuseții și a confortului. Un scaun rotativ unic cu designul modern și minimalist. O bijuterie concepută pentru spațiile de conferință sau de birouri moderne.

Realizat din materiale de calitate, tapițat cu mesh de înaltă tehnologie, Ovidio se adaptează la forma, postura și mișcarea utilizatorului.Cu o formă ergonomică a spătarului și al șezutului curbat anatomic permite corpului să se relaxeze și îi oferă acestuia o susținere coloanei vertebrale corectă.

1.270,00 lei Pret

Scaune Birou Panther LX

Scaunul pentru birou Panther Lx este un model ergonomic, cu brate, perfect pentru lucrul indelungat in fata calculatorului. Sezutul este reglabil in adancime datorita pistonului cu gaz iar spatarul este si el reglabil putand fi blocat in unghiul dorit sau la inaltimea cea mai confortabila pentru spate.

348,45 lei Pret

Scaune Birou 1080 Mek Lx

Caracterul mobil al scaunului este dat de cele cinci role cu rotita dubla, din nylon, montate pe baza de plastic. Modelul 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului.

294,74 lei Pret

Scaune Birou 1080 Mek

Modelul 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

250,20 lei Pret

Scaune Birou 1410 Mek Gri

Scaun ergonomic de birou cu elemente din plastic de culoare gri. Dispune de reglaj sezut pe inaltime, spatar cu reglaj fata-spate si pe inaltime. Ofera confort, eleganta, si este ideal pentru lucrul intensiv la birou sau pentru acasa.

772,88 lei Pret

Scaune Birou 1152 Mirage LX

Modelul 1152 Mirage LX este un scaun ergonomic cu spatar inalt, destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil cu brate BR28 care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz.

448,01 lei Pret

Scaune Birou Astra Lx

Modelul ASTRA LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil prevazut cu brate care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

277,71 lei Pret

Scaune Birou Bora Lx

Modelul BORA LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

288,19 lei Pret

Scaune Birou Golf Lx

Modelul GOLF este un scaun ergonomic dotat cu brate, cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

293,43 lei Pret

Scaune Birou 1040 Ergo

Modelul 1040 ERGO este un scaun cu format ergonomic destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

267,23 lei Pret

Scaune Birou 1152 Mirage

Modelul 1152 Mirage este un scaun ergonomic cu spatar inalt, destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz.

373,34 lei Pret

Scaune Birou 1170 Mek

Modelul 1170 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

Scaune Birou 1170 Syn

Modelul 1170 SYN este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz.

Scaune Birou 1340 Syn

Modelul 1340 SYN este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

386,44 lei Pret

Scaune Birou 1345 Mek

Modelul 1345 MEK este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

322,25 lei Pret

Scaune Birou Astra

Modelul ASTRA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

208,28 lei Pret

Scaune Birou Bora

Modelul BORA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

233,17 lei Pret

Scaune Birou Golf

Modelul GOLF este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

233,17 lei Pret

Scaune Birou Panther

Modelul PANTHER este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

254,13 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: