Comenzile se pot plasa doar online iar livrările se fac exclusiv prin curier. Vizitele la showroom / sediu sunt suspendate pe termen nelimitat.

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Scaune pentru birou realizate pe diferite materiale sau culori. Aceste modele sunt potrivite indeosebi pentru dotarea sediilor de firma care dispun de personal numeros si care prin natura muncii prestate sunt nevoiti sa petreca mult timp pe scaun. Deasemenea pot fi folosite si acasa, la birou, in fata calculatorului. Modelele noastre sunt de o calitate exceptionala iar preturile sunt foarte atractive in acest sens.

 • Scaun Birou Ovidio

  Scaun Birou Ovidio

  Ovidio, esența frumuseții și a confortului. Un scaun rotativ unic cu designul modern și minimalist. O bijuterie concepută pentru spațiile de conferință sau de birouri moderne. Realizat din materiale de calitate, tapițat cu mesh de înaltă tehnologie, Ovidio se adaptează la forma, postura și mișcarea utilizatorului.Cu o formă...

  1 270,00 lei
 • Scaune Birou Panther LX

  Scaune Birou Panther LX

  Scaunul pentru birou Panther Lx este un model ergonomic, cu brate, perfect pentru lucrul indelungat in fata calculatorului. Sezutul este reglabil in adancime datorita pistonului cu gaz iar spatarul este si el reglabil putand fi blocat in unghiul dorit sau la inaltimea cea mai confortabila pentru spate.

  348,45 lei
 • Scaune Birou 1080 Mek Lx

  Scaune Birou 1080 Mek Lx

  Caracterul mobil al scaunului este dat de cele cinci role cu rotita dubla, din nylon, montate pe baza de plastic. Modelul 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului.

  294,74 lei
 • Scaun Birou TEXAS MULTIBLOC

  Scaun Birou TEXAS MULTIBLOC

  Scaunul ergonomic rotativ Texas este ideal atât pentru birouri, cât și pentru săli de conferință. Baza acestui model este realizat din metal cromat, iar șezutul și spătarul sunt tapițate cu material textil. Produsul dispune de mecanism multibloc. Brațele de PP oferă și ele un plus de confort.

  436,15 lei
 • Scaune Birou 1080 Mek

  Scaune Birou 1080 Mek

  Modelul 1080 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  250,20 lei
 • Scaune Birou 1410 Mek Gri

  Scaune Birou 1410 Mek Gri

  Scaun ergonomic de birou cu elemente din plastic de culoare gri. Dispune de reglaj sezut pe inaltime, spatar cu reglaj fata-spate si pe inaltime. Ofera confort, eleganta, si este ideal pentru lucrul intensiv la birou sau pentru acasa.

  772,88 lei
 • Scaune Birou 1152 Mirage LX

  Scaune Birou 1152 Mirage LX

  Modelul 1152 Mirage LX este un scaun ergonomic cu spatar inalt, destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil cu brate BR28 care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz.

  448,01 lei
 • Scaune Birou Astra Lx

  Scaune Birou Astra Lx

  Modelul ASTRA LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil prevazut cu brate care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  277,71 lei
 • Scaune Birou Bora Lx

  Scaune Birou Bora Lx

  Modelul BORA LX este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  288,19 lei
 • Scaune Birou Golf Lx

  Scaune Birou Golf Lx

  Modelul GOLF este un scaun ergonomic dotat cu brate, cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  293,43 lei
 • Scaun Ergonomic IPSILON

  Scaun Ergonomic IPSILON

  Scaun ergonomic rotativ cu tetieră fixă, mecanism multibloc cu 1 manetă, spătar înalt, tapițat cu mesh negru și suport lombar reglabil, șezut tapițat, bază polipropilenă 690 mm, role nylon.

  810,00 lei
 • Scaune Birou 1005 HCM

  Scaune Birou 1005 HCM

  Scaun Ergonomic tapitat cu stofa, baza plastic, role nylon, brate polipropilena, cilindru cu gaz.

  313,08 lei
 • Scaune Birou 1040 Ergo

  Scaune Birou 1040 Ergo

  Modelul 1040 ERGO este un scaun cu format ergonomic destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  267,23 lei
 • Scaune Birou 1152 Mirage

  Scaune Birou 1152 Mirage

  Modelul 1152 Mirage este un scaun ergonomic cu spatar inalt, destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz.

  373,34 lei
 • Scaune Birou 1170 Mek

  Scaune Birou 1170 Mek

  Modelul 1170 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  368,10 lei
 • Scaune Birou 1170 Syn

  Scaune Birou 1170 Syn

  Modelul 1170 SYN este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Inaltimea scaunului se poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz.

  504,33 lei
 • Scaune Birou 1340 Syn

  Scaune Birou 1340 Syn

  Modelul 1340 SYN este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  386,44 lei
 • Scaune Birou 1345 Mek

  Scaune Birou 1345 Mek

  Modelul 1345 MEK este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  322,25 lei
 • Scaune Birou Astra

  Scaune Birou Astra

  Modelul ASTRA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  208,28 lei
 • Scaune Birou Bora

  Scaune Birou Bora

  Modelul BORA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  233,17 lei