Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Va punem la dispozitie cateva categorii de mobilier pentru birou ce poate fi executat la comanda pe diferite dimensiuni, culori sau materiale.

 • Birouri Directoriale

  Birouri Directoriale

  Birouri directoriale ce imbina perfect aspectul estetic cu cel functional. Acestea sunt recomandate in...

 • Birouri Calculator

  Birouri Calculator

  Birouri pentru calculator foarte practice, recomandate atat pentru dotarea sediilor de firma sau a...

 • Mese Conferinta

  Mese Conferinta

  Pentru realizarea meselor pentru conferinta venim in ajutorul dvs. oferindu-va cateva modele care v-ar...

 • Mobilier Receptii

  Mobilier Receptii

  Mobilierul pentru receptie se gaseste de obicei in zonele de acces a cladirilor ce gazduiesc sedii de...

 • Stocare Documente

  Stocare Documente

  Mobilierul pentru stocare documente este vital pentru depozitarea dosarelor, bibliorafturilor, carti si...

 • Corpuri Mobile

  Corpuri Mobile

  Corpurile mobile sunt mici piese de mobilier care pot fi mutate foarte usor dintr-un loc in altul si pot...


 • Birou Directorial DANTE

  Birou Directorial DANTE

  Birou directorial din PAL melaminat de 18 mm, cu structura simpla, foarte practic, disponibil pe o gama variata de culori.

  802,82 lei
 • Corp Mobil cu Sertare (Rollbox)

  Corp Mobil cu Sertare (Rollbox)

  Rollbox cu trei sertare. Este un accesoriu perfect atat pentru birou cat si pentru casa. Fiind prevazut cu role acest dulapior compact poate fi ascuns foarte usor dupa un dulap sau sub birou ferindu-l astfel de priviri indiscrete sau de tentatiile altor persoane.

  437,04 lei
 • Corp Mobil cu Sertare (Rollbox inchidere centralizata)

  Corp Mobil cu Sertare (Rollbox...

  Rollbox inchidere centralizata pe toate sertarele. Este un accesoriu perfect atat pentru birou cat si pentru casa, ofera protectia documentelor sau a obiectelor de valoare. Fiind prevazut cu role acest dulapior compact poate fi ascuns foarte usor dupa un dulap sau sub birou ferindu-l astfel de priviri indiscrete sau de tentatiile altor persoane.

  480,74 lei
 • Corp Mobil Unitate Calculator

  Corp Mobil Unitate Calculator

  Acest corp mobil protejeaza calculatorul de praf tinandu-l la distanta de sol. Este prevazut cu rotile de 5 centimetri inaltime si ofera protectie impotriva prafului si loviturilor accidentale.

  251,73 lei
 • Corp Mobil 5 Sertare

  Corp Mobil 5 Sertare

  Corp mobil dotat cu cinci sertare. Se poate folosi atat acasa cat si la birou pentru depozitarea diferitelor documente sau obiecte. Fiind prevazut cu role acest dulapior compact poate fi ascuns foarte usor dupa un dulap sau intr-un loc ferit de priviriile altor persoane.

  742,96 lei
 • Birou Calculator Practic Space

  Birou Calculator Practic Space

  Birou calculator cu design practic care se preteaza atat pentru birouri cat si pentru lucrul de acasa. Poate fi aszat in coltul camerei economisind astfel spatiul atat de pretios. Mobilierul se realizeaza la comanda pe culorile disponibile.

  1 350,38 lei
 • Birou Calculator Smart

  Birou Calculator Smart

  Birou pentru calculator care imbina spatiul de lucru cu spatiile de stocare intr-un mod inteligent si foarte util. Corpul cu sertare din partea stanga poate fi folosit pentru pastrarea diferitelor obiecte de birou sau chiar a dosarelor (in sertarul de jos).

  926,33 lei
 • Birou Calculator Felix

  Birou Calculator Felix

  Birou pentru calculator compus din doua corpuri, unul cu spatiu pentru unitate si unul cu rafturi pe care se pot aseza imprimanta, bibliorafturi, etc. Acest birou este ideal pentru lucrul in fata calculatorului. Mobilierul se executa la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

  694,40 lei
 • Birou Calculator Freddy

  Birou Calculator Freddy

  Birou calculator compus din doua corpuri, unul prevazut cu sertare iar altul cu usa. Mobilier simplu si functional, ideal pentru lucrul in fata calculatorului. Mobilierul se poate realiza la cerere si pe alte dimensiuni sau culori.

  847,86 lei
 • Birou Calculator BC-05

  Birou Calculator BC-05

  Birou calculator cu un design deosebit, compact si cu spatiile de stocare necesare pentru bibliorafturi, dosare, unitate calculator, etc. Acest model se executa la comanda si pe alte dimensiuni sau culori decat cele standard.

  1 576,82 lei
 • Mobila Stocare Documente ST-01

  Mobila Stocare Documente ST-01

  Corp mobilier pentru stocare diverse documente, bibliorafturi, dosare, carti si alte obiecte de birou. Partea de jos a corpului are in interior o polita iar usile sunt prevazute cu incuietori pentru a bloca accesul persoanelor straine la obiectele depozitate in aceasta. Mobilierul se excuta atat pe dimensiuni standard cat si la comanda pe diferite...

  1 249,35 lei
 • Mobila Stocare Documente ST-02

  Mobila Stocare Documente ST-02

  Dulap pentru stocare diferite documente, bibliorafturi, dosare, carti, reviste, etc. Aceasta piesa se realizeaza si la comanda pe diferite marimi, nuante si culori. Se poate achizitiona si ca completare a mobilierului deja existent intr-un birou.

  1 177,47 lei
 • Suport Documente Rotativ 360°

  Suport Documente Rotativ 360°

  Suport modern pentru bibliorafturi, dosare sau reviste prevazut cu sistem rotativ, foarte util pentru spatiile de birouri. Acesta permite o utilizare comoda datorita rotirii la 360° si ofera un spatiu maxim de stocare.

  361,31 lei
 • Birou Calculator ERG 10
  Pret redus!

  Birou Calculator ERG 10

  Birou calculator pe colt prevazut cu polite pentru diverse dosare sau bibliorafturi si cu un sertar foarte pentru stocarea accesoriilor (pixuri, carioci, etc.). Acest model este foarte util atunci cand se doreste economisirea spatiului din camera, putand fi asezat intr-unul dintre colturile disponibile ale acesteia.

  591,12 lei
 • Birou Calculator ERG 32
  Pret redus!

  Birou Calculator ERG 32

  Birou pentru calculator simplu si practic, foarte util pentru lucrul de acasa sau la birou. Dispune de o tastatura mobila, pe glisiere, si de un spatiu dedicat pentru unitatea de calculator. Se poate comanda pe diferite culori sau dimensiuni daca este cazul.

  461,93 lei
 • Birou Calculator ERG 31

  Birou Calculator ERG 31

  Birou calculator cu dulapior si rafturi care va vor ajuta la mentinerea ordinii si stocarea diferitelor obiecte, accesorii pentru birou. Dispune de corp cu sertare si de un spatiu dedicat pentru unitatea calculatorului.

  1 165,12 lei