Scaune Conferinta 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)

Filtre active

Scaun Conferință Mesh LUX/S Vizualizare rapida

Scaun Conferință Mesh LUX/S

Gama de fotolii pentru conferință LUX, cu un design detaliat și utilizări în diverse spații, potrivit spațiilor tehnice și inteligente. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii operaționale, conferință sau manageriale.

2.366,76 lei Pret
Scaun Conferință Mesh LUX Vizualizare rapida

Scaun Conferință Mesh LUX

Gama de fotolii pentru conferință LUX, cu un design detaliat și potrivit spațiilor tehnice și inteligente, vor aduce un plus de valoare în orice companie modernă. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii operaționale, conferință sau manageriale.

2.671,68 lei Pret
Scaun Directorial LUX/S VERA PELLE Vizualizare rapida

Scaun Conferință LUX/S VERA PELLE

Gama de fotolii directoriale, sau de conferință LUX din piele naturală, cu un design detaliat și potrivit spațiilor tehnice și inteligente, vor aduce un plus de valoare în orice companie modernă. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii operaționale, conferință sau manageriale.

3.627,10 lei Pret
Scaun sală de curs ATRIUM Vizualizare rapida

Scaun sală de curs ATRIUM

Atrium, cu forma sa rotunjită, este cea mai confortabilă alegere atât pentru zona de așteptare, cât și pentru sala de ședințe, săli de curs sau seminarii. Designul inovator este accentuat de îmbinările din oțel care fixează spatele structurii. Un confort suplimentar este asigurat de cordonul elastic în spătar.

3.856,51 lei Pret
Scaun sală de curs COLLEGE Vizualizare rapida

Scaun sală de curs COLLEGE

College este o nouă propunere pentru sectorul școlar și contractual. Adaptabil, funcțional, subțire, ergonomic, ușor de curățat, carcasa este disponibilă în șase culori vii.

SCAUN DISPONIBIL ÎN SHOWROOM
Diponibilitate de testare: doar cu programare

1.788,00 lei Pret
Scaun sală de curs COLLEGE SWIVEL Vizualizare rapida

Scaun sală de curs COLLEGE SWIVEL

College este o nouă propunere pentru sectorul școlar și contractual. Adaptabil, funcțional, subțire, ergonomic, ușor de curățat, carcasa este disponibilă în șase culori vii.

1.512,00 lei Pret
Scaun conferință CINQUANTA VERA PELLE Vizualizare rapida

Scaun Conferință CINQUANTA VERA PELLE

CINQUANTA este un scaun de conferință elegant, dar nu strălucitor, remarcabil, dar nu agresiv. Atent confecționat: cusătura personalizată, brațe de lux realizate din aluminiu, mecanism de înclinare cu mâner lateral pentru controlul tensiunii, detalii tehnice ce îl fac primul din clasa sa. O articulație din aluminiu turnată sub presiune conectează scaunul cu spătarul, acesta fiind detaliu personalizat pentru a se sublinia atent detaliile cusăturilor și a tapițeriei. Nimic nu a fost lăsat în urmă.

Design: Angelo Pinaffo & Gorgi Design

7.593,96 lei Pret
Scaun conferință BRIDGE Vizualizare rapida

Scaun conferință BRIDGE

Designul distinctiv permite modelului Bridge să se integreze elegant în orice spațiu de așteptare, conferință sau de lucru. Bridge este un scaun de conferință modern care oferă în primul rând confort, dar și o prestanță deosebită utilizatorului.

4.399,56 lei Pret
Scaune Conferinta Sophia 9045 Vizualizare rapida

Scaune Conferinta Sophia 9045

Modelul de scaun Sophia 9045 este un scaun directorial ideal pentru biroul dumneavoastra, pentru vizitatori, intalniri, conferinte. Convinge prin caracterul elegant cu elemente cromate si prin confortul sporit oferit utilizatorului.

3.922,43 lei Pret
Scaune Conferinta / Vizitator TINA Vizualizare rapida

Scaune Conferinta / Vizitator TINA

O insula de liniste intrun birou coplesitor. Orice incapere devine un refugiu relaxant daca este bine amenajata. Acest model este disponibil pe mai multe culori sau tipuri de baza.

✓ Garantie: 24 de luni

2.122,70 lei Pret
Scaune Vizitator / Conferinta Sabina Vizualizare rapida

Scaune Vizitator / Conferinta Sabina

Modelul Sabina se preteaza atat ca scaun pentru vizitatori cat si ca scaun pentru conferinte. Structura acestuia este realizata din otel cromat, cu brate din lemn disponibile in nuantele de nuc, fag, cires, mahon si wenge. Scaunul Sabina este de asemenea suprapozabil.

700,00 lei Pret
Scaun Conferință 5650/S SETT Vizualizare rapida

Scaun Conferință 5650/S SETT

Fotoliu vizitator - conferință, structură din oțel cromat, brațe din oțel tapițate parțial, interior din lemn stratificat (monoscoică - rezistentă la șocuri), poliuretan densitate mare rezistent la compactare, șezut și spătar tapițat.

1.430,86 lei Pret
Scaune Conferinta 3550 S Vizualizare rapida

Scaune Conferinta 3550 S

Modelul 3550/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

774,06 lei Pret
Scaune Conferinta 3950 S Vizualizare rapida

Scaune Conferinta 3950 S

Modelul 3950/S este un scaun cu cadru din lemn stratificat si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

1.490,85 lei Pret
Scaune Conferinta 5550 S Vizualizare rapida

Scaune Conferinta 5550 S

Modelul 5550/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

886,44 lei Pret
Scaune Conferinta 5750 S Vizualizare rapida

Scaune Conferinta 5750 S

Modelul 5750/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

Scaune Conferinta 5950 S Vizualizare rapida

Scaune Conferinta 5950 S

Modelul 5950/S este un scaun cu cadru din lemn si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

1.575,69 lei Pret
Scaune Conferinta 6150 S Vizualizare rapida

Scaune Conferinta 6150 S

Modelul 6150/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

1.785,69 lei Pret
Scaune Conferinta 8350 S Vizualizare rapida

Scaune Conferinta 8350 S

Modelul 8350/S TAMARA este un scaun cu cadru cromat si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

Scaune Conferinta 8750 S Bix Vizualizare rapida

Scaune Conferinta 8750 S Bix

Modelul 8750 este un scaun cu cadru cromat si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

3.378,29 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

group_work Consimțământ pentru cookie-uri