Scaune Conferinta 31 produse.

Se afiseaza 1-24 din 31 produs(e)

Filtre active

Scaun Conferință Mesh LUX/S

Gama de fotolii pentru conferință LUX, cu un design detaliat și utilizări în diverse spații, potrivit spațiilor tehnice și inteligente. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii operaționale, conferință sau manageriale.

Descărcare:

Catalog prezentare
Catalog tapițerii
Detalii tehnice

1.972,30 lei Pret

Scaun Conferință Mesh LUX

Gama de fotolii pentru conferință LUX, cu un design detaliat și potrivit spațiilor tehnice și inteligente, vor aduce un plus de valoare în orice companie modernă. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii operaționale, conferință sau manageriale.

Descărcare:

Catalog prezentare
Catalog tapițerii
Detalii tehnice

2.226,40 lei Pret

Scaun Conferință LUX/S VERA PELLE

Gama de fotolii directoriale, sau de conferință LUX din piele naturală, cu un design detaliat și potrivit spațiilor tehnice și inteligente, vor aduce un plus de valoare în orice companie modernă. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii operaționale, conferință sau manageriale.

Descărcare:

Catalog prezentare
Catalog tapițerii
Detalii tehnice

3.022,58 lei Pret

Scaun sală de curs ATRIUM

Atrium, cu forma sa rotunjită, este cea mai confortabilă alegere atât pentru zona de așteptare, cât și pentru sala de ședințe, săli de curs sau seminarii. Designul inovator este accentuat de îmbinările din oțel care fixează spatele structurii. Un confort suplimentar este asigurat de cordonul elastic în spătar.

Descărcare:

Catalog prezentare
Catalog tapițerii
Detalii tehnice

3.213,76 lei Pret

Scaun Conferință CINQUANTA VERA PELLE

CINQUANTA este un scaun de conferință elegant, dar nu strălucitor, remarcabil, dar nu agresiv. Atent confecționat: cusătura personalizată, brațe de lux realizate din aluminiu, mecanism de înclinare cu mâner lateral pentru controlul tensiunii, detalii tehnice ce îl fac primul din clasa sa. O articulație din aluminiu turnată sub presiune conectează scaunul cu spătarul, acesta fiind detaliu personalizat pentru a se sublinia atent detaliile cusăturilor și a tapițeriei. Nimic nu a fost lăsat în urmă.

Design: Angelo Pinaffo & Gorgi Design

Descărcare:

Catalog prezentare
Catalog tapițerii

6.328,30 lei Pret

Scaun Ergonomic de Birou Lii VISITOR

Scaunul Lii pentru vizitatori este soluția elegantă ce se poate integra în orice spațiu pentru birouri. Ideal pentru conferințe, oaspeți, recepții ori zone de relaxare. Acest model dispune de un spătar flexibil, responsiv, ce se mulează perfect datorită mecanismului pivotant dinamic.

Lii VISITOR

SMART DESIGN

✓ Garantie: 5 ani*
*garanție persoane fizice

2.262,70 lei Pret

Scaun conferință BRIDGE

Designul distinctiv permite modelului Bridge să se integreze elegant în orice spațiu de așteptare, conferință sau de lucru. Bridge este un scaun de conferință modern care oferă în primul rând confort, dar și o prestanță deosebită utilizatorului.

Descărcare:

Catalog prezentare
Catalog tapițerii
Detalii tehnice

3.666,30 lei Pret

Scaune Conferinta 2450 S Saphire

Modelul 2450 S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

993,19 lei Pret

Scaune Conferinta 3550 S

Modelul 3550/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

645,05 lei Pret

Scaune Conferinta 3950 S

Modelul 3950/S este un scaun cu cadru din lemn stratificat si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

1.242,38 lei Pret

Scaune Conferinta 4050 S

Modelul 4050/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

802,34 lei Pret

Scaune Conferinta 4150 S

Modelul 4150/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

1.176,98 lei Pret

Scaune Conferinta 6150 S

Modelul 6150/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

1.488,07 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

group_work Consimțământul cookie