Comenzile se pot plasa doar online iar livrările se fac exclusiv prin curier. Vizitele la showroom / sediu sunt suspendate pe termen nelimitat.

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Scaunele de conferinta fac parte din gama scaunelelor pentru vizitatori, unele dintre ele avand si corespondent in cadrul categoriei de scaune directoriale, acestea avand un design identic si care pot fi combinate in set de scaune pentru birou sau aranjarea in jurul meselor pentru conferinte sau intalniri importante. Principalul lor scop este primirea vizitatorilor de marca, a partenerilor de afaceri de catre persoanele ce indeplinesc functii administrative si de conducere.

 • Scaun Conferință Mesh LUX/S

  Scaun Conferință Mesh LUX/S

  Gama de fotolii pentru conferință LUX, cu un design detaliat și utilizări în diverse spații, potrivit spațiilor tehnice și inteligente. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii operaționale, conferință sau manageriale.

  1 630,00 lei
 • Scaun Conferință Mesh LUX

  Scaun Conferință Mesh LUX

  Gama de fotolii pentru conferință LUX, cu un design detaliat și potrivit spațiilor tehnice și inteligente, vor aduce un plus de valoare în orice companie modernă. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii...

  1 840,00 lei
 • Scaun Conferință LUX/S VERA PELLE

  Scaun Conferință LUX/S VERA PELLE

  Gama de fotolii directoriale, sau de conferință LUX din piele naturală, cu un design detaliat și potrivit spațiilor tehnice și inteligente, vor aduce un plus de valoare în orice companie modernă. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și...

  2 498,00 lei
 • Scaun sală de curs ATRIUM

  Scaun sală de curs ATRIUM

  Atrium, cu forma sa rotunjită, este cea mai confortabilă alegere atât pentru zona de așteptare, cât și pentru sala de ședințe, săli de curs sau seminarii. Designul inovator este accentuat de îmbinările din oțel care fixează spatele structurii.

  2 656,00 lei
 • Scaun sală de curs COLLEGE

  Scaun sală de curs COLLEGE

  College este o nouă propunere pentru sectorul școlar și contractual. Adaptabil, funcțional, subțire, ergonomic, ușor de curățat, carcasa este disponibilă în șase culori vii.

  1 149,00 lei
 • Scaun sală de curs COLLEGE SWIVEL

  Scaun sală de curs COLLEGE SWIVEL

  College este o nouă propunere pentru sectorul școlar și contractual. Adaptabil, funcțional, subțire, ergonomic, ușor de curățat, carcasa este disponibilă în șase culori vii.

  955,60 lei
 • Scaun Conferință CINQUANTA VERA PELLE

  Scaun Conferință CINQUANTA VERA...

  CINQUANTA este un scaun de conferință elegant, dar nu strălucitor, remarcabil, dar nu agresiv. Atent confecționat: cusătura personalizată, brațe de lux realizate...

  5 230,00 lei
 • Scaun Ergonomic de Birou Lii VISITOR
  Garanție 5 ani !

  Scaun Ergonomic de Birou Lii VISITOR

  Scaunul Lii pentru vizitatori este soluția elegantă ce se poate integra în orice spațiu pentru birouri. Ideal pentru conferințe, oaspeți, recepții ori zone de relaxare. Acest model dispune de un spătar flexibil, responsiv, ce se mulează perfect datorită mecanismului pivotant dinamic. Lii VISITOR

  1 700,00 lei
 • Scaun conferință BRIDGE

  Scaun conferință BRIDGE

  Designul distinctiv permite modelului Bridge să se integreze elegant în orice spațiu de așteptare, conferință sau de lucru. Bridge este un scaun de conferință modern care oferă în primul rând confort, dar și o prestanță deosebită utilizatorului.

  3 030,00 lei
 • Scaune Conferinta Sophia 9045

  Scaune Conferinta Sophia 9045

  Modelul de scaun Sophia 9045 este un scaun directorial ideal pentru biroul dumneavoastra, pentru vizitatori, intalniri, conferinte. Convinge prin caracterul elegant cu elemente cromate si prin confortul sporit oferit utilizatorului.

  2 701,40 lei
 • Scaune Conferinta Ergosit

  Scaune Conferinta Ergosit

  Scaune de conferinta cu sezut tapitat si spatar din plasa. Se recomanda folosirea acestora atat ca scaune pentru birou sau conferinta cat si ca scaune pentru vizitatori.

  1 176,34 lei
 • Scaune Conferinta / Vizitator FIRE

  Scaune Conferinta / Vizitator FIRE

  Un aspect cald si primitor caracterizeaza acest model. O contributie valoroasa pentru fiecare birou. Disponibil in mai multe variante de culori si tipuri de baza. ✓ Garantie:

  1 578,50 lei
 • Scaune Conferinta / Vizitator TINA

  Scaune Conferinta / Vizitator TINA

  O insula de liniste intrun birou coplesitor. Orice incapere devine un refugiu relaxant daca este bine amenajata. Acest model este disponibil pe mai multe culori sau tipuri de baza. ✓ Garantie: 36 de luni

  1 461,92 lei
 • Scaune Vizitator / Conferinta Sabina
  Pret redus!

  Scaune Vizitator / Conferinta Sabina

  Modelul Sabina se preteaza atat ca scaun pentru vizitatori cat si ca scaun pentru conferinte. Structura acestuia este realizata din otel cromat, cu brate din lemn disponibile in nuantele de nuc, fag, cires, mahon si wenge. Scaunul Sabina este de asemenea suprapozabil.

  517,18 lei
 • Scaun Conferință 5650/S SETT

  Scaun Conferință 5650/S SETT

  Fotoliu vizitator - conferință, structură din oțel cromat, brațe din oțel tapițate parțial, interior din lemn stratificat (monoscoică - rezistentă la șocuri), poliuretan densitate mare rezistent la compactare, șezut și spătar tapițat.

  759,01 lei
 • Scaune Conferinta 2450 S Saphire

  Scaune Conferinta 2450 S Saphire

  Modelul 2450 S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  820,82 lei
 • Scaune Conferinta 3550 S

  Scaune Conferinta 3550 S

  Modelul 3550/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  533,10 lei
 • Scaune Conferinta 3950 S

  Scaune Conferinta 3950 S

  Modelul 3950/S este un scaun cu cadru din lemn stratificat si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  1 026,76 lei
 • Scaune Conferinta 4050 S

  Scaune Conferinta 4050 S

  Modelul 4050/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  663,09 lei
 • Scaune Conferinta 4150 S

  Scaune Conferinta 4150 S

  Modelul 4150/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  972,71 lei