Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Scaunele de conferinta fac parte din gama scaunelelor pentru vizitatori, unele dintre ele avand si corespondent in cadrul categoriei de scaune directoriale, acestea avand un design identic si care pot fi combinate in set de scaune pentru birou sau aranjarea in jurul meselor pentru conferinte sau intalniri importante. Principalul lor scop este primirea vizitatorilor de marca, a partenerilor de afaceri de catre persoanele ce indeplinesc functii administrative si de conducere.

 • Scaun Conferință CINQUANTA VERA PELLE

  Scaun Conferință CINQUANTA VERA...

  CINQUANTA este un scaun de conferință elegant, dar nu strălucitor, remarcabil, dar nu agresiv. Atent confecționat: cusătura personalizată, brațe de lux realizate...

  5 230,00 lei
 • Scaun conferință BRIDGE

  Scaun conferință BRIDGE

  Designul distinctiv permite modelului Bridge să se integreze elegant în orice spațiu de așteptare, conferință sau de lucru. Bridge este un scaun de conferință modern care oferă în primul rând confort, dar și o prestanță deosebită utilizatorului.

  3 030,00 lei
 • Scaun Ergonomic de Birou Lii VISITOR
  Garanție 5 ani !

  Scaun Ergonomic de Birou Lii VISITOR

  Scaunul Lii pentru vizitatori este soluția elegantă ce se poate integra în orice spațiu pentru birouri. Ideal pentru conferințe, oaspeți, recepții ori zone de relaxare. Acest model dispune de un spătar flexibil, responsiv, ce se mulează perfect datorită mecanismului pivotant dinamic. Lii VISITOR

  1 203,80 lei
 • Scaune Conferinta Sophia 9045

  Scaune Conferinta Sophia 9045

  Modelul de scaun Sophia 9045 este un scaun directorial ideal pentru biroul dumneavoastra, pentru vizitatori, intalniri, conferinte. Convinge prin caracterul elegant cu elemente cromate si prin confortul sporit oferit utilizatorului.

  2 701,40 lei
 • Scaune Conferinta Missouri/S

  Scaune Conferinta Missouri/S

  O forma usoara si rafinata poate oferi un confort neasteptat. Liniile cadrului contribuie la esenta unui stil absolut. Modelul de scaun pentru conferinta Missouri este realizat cu cadru metalic si tapiterie plasa, fapt care permite aerisirea corpului in timpul sederii. Se recomanda folosirea acestuia pentru vizitatori conferinte ori pentru birou.

  1 015,22 lei
 • Scaune Conferinta Ergosit

  Scaune Conferinta Ergosit

  Scaune de conferinta cu sezut tapitat si spatar din plasa. Se recomanda folosirea acestora atat ca scaune pentru birou sau conferinta cat si ca scaune pentru vizitatori.

  1 176,34 lei
 • Scaune Conferinta / Vizitator FIRE

  Scaune Conferinta / Vizitator FIRE

  Un aspect cald si primitor caracterizeaza acest model. O contributie valoroasa pentru fiecare birou. Disponibil in mai multe variante de culori si tipuri de baza. ✓ Garantie:

  1 578,50 lei
 • Scaune Conferinta / Vizitator TINA

  Scaune Conferinta / Vizitator TINA

  O insula de liniste intrun birou coplesitor. Orice incapere devine un refugiu relaxant daca este bine amenajata. Acest model este disponibil pe mai multe culori sau tipuri de baza. ✓ Garantie: 36 de luni

  1 461,92 lei
 • Scaune Vizitator / Conferinta Sabina
  Pret redus!

  Scaune Vizitator / Conferinta Sabina

  Modelul Sabina se preteaza atat ca scaun pentru vizitatori cat si ca scaun pentru conferinte. Structura acestuia este realizata din otel cromat, cu brate din lemn disponibile in nuantele de nuc, fag, cires, mahon si wenge. Scaunul Sabina este de asemenea suprapozabil.

  517,18 lei
 • Scaun Conferință 5650/S SETT

  Scaun Conferință 5650/S SETT

  Fotoliu vizitator - conferință, structură din oțel cromat, brațe din oțel tapițate parțial, interior din lemn stratificat (monoscoică - rezistentă la șocuri), poliuretan densitate mare rezistent la compactare, șezut și spătar tapițat.

  759,01 lei
 • Scaune Conferinta 2450 S Saphire

  Scaune Conferinta 2450 S Saphire

  Modelul 2450 S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  820,82 lei
 • Scaune Conferinta 3550 S

  Scaune Conferinta 3550 S

  Modelul 3550/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  533,10 lei
 • Scaune Conferinta 3950 S

  Scaune Conferinta 3950 S

  Modelul 3950/S este un scaun cu cadru din lemn stratificat si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  1 026,76 lei
 • Scaune Conferinta 4050 S

  Scaune Conferinta 4050 S

  Modelul 4050/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  663,09 lei
 • Scaune Conferinta 4150 S

  Scaune Conferinta 4150 S

  Modelul 4150/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  972,71 lei
 • Scaune Conferinta 5550 S

  Scaune Conferinta 5550 S

  Modelul 5550/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  610,49 lei
 • Scaune Conferinta 5750 S

  Scaune Conferinta 5750 S

  Modelul 5750/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

 • Scaune Conferinta 5950 S

  Scaune Conferinta 5950 S

  Modelul 5950/S este un scaun cu cadru din lemn si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  1 085,18 lei
 • Scaune Conferinta 6150 S

  Scaune Conferinta 6150 S

  Modelul 6150/S este un scaun cu cadru vopsit negru in camp electrostatic si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.

  1 229,81 lei
 • Scaune Conferinta 8350 S

  Scaune Conferinta 8350 S

  Modelul 8350/S TAMARA este un scaun cu cadru cromat si este recomandat in general pentru birouri, spatii de lucru care necesita utilizarea scaunelor pentru vizitatori. In birouri, in mod special in locurile de conducere ca scaune pentru discutii sau pentru musafiri.