Comenzile se pot plasa doar online iar livrările se fac exclusiv prin curier. Vizitele la showroom / sediu sunt suspendate pe termen nelimitat.

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Scaune profesionale concepute pentru utilizarea in locurile unde nu este recomandata tapiteria (ateliere, laboratoare, hali industriale, etc.)

 • Scaune Profesionale 1290 - EXT

  Scaune Profesionale 1290 - EXT

  Modelul 1290 EXT este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  625,11 lei
 • Scaune Profesionale 1290 - MEK

  Scaune Profesionale 1290 - MEK

  Modelul 1290 MEK este un scaun profesional cu șezut din poliuretan și spătar mediu, recomandat pentru a fi folosit în locuri unde nu este recomandată tapițeria (laboratoare, ateliere, sau hale industriale). Scaunul dispune de șezut și spătar reglabil, asigurând o poziție confortabilă chiar și în condițiile unei munci îndelungate.

  526,54 lei
 • Scaune Profesionale 1290 - NOR

  Scaune Profesionale 1290 - NOR

  Modelul 1290 NOR este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  496,82 lei
 • Scaune Profesionale 1290 - SYN

  Scaune Profesionale 1290 - SYN

  Modelul 1290 SYN este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  517,97 lei
 • Scaune Profesionale 1290 - MOON

  Scaune Profesionale 1290 - MOON

  Modelul 1290 MOON este un scaun profesional cu șezut din poliuretan și spătar mediu, recomandat pentru a fi folosit în locuri unde nu este recomandată tapițeria (laboratoare, ateliere, sau hale industriale).  Scaunul este mobil și reglabil pe înălțime asigurând o poziție confortabilă chiar și în condițiile unei munci îndelungate.

  581,61 lei
 • Scaune Profesionale SOFTY PU ASYN

  Scaune Profesionale SOFTY PU ASYN

  O postură ergonomică corectă asigură utilizatorilor acestor scaune condiții de lucru mai ușoare, chiar și în cazul unui spațiu limitat. Modelul profesional Softy pu asyn cu șezut și spătar generos din poliuretan asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii.

  794,64 lei
 • Scaune Profesionale SOFTY PU ASYN cu înălțător și suport picioare

  Scaune Profesionale SOFTY PU ASYN...

  O postură ergonomică corectă asigură utilizatorilor acestor scaune condiții de lucru mai ușoare, chiar și în cazul unui spațiu limitat. Modelul profesional Softy pu asyn cu șezut și spătar generos din poliuretan asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii.

  1 050,01 lei
 • Scaune Profesionale 1290 L - NOR

  Scaune Profesionale 1290 L - NOR

  Scaun profesional mobil, reglabil pe înălțime, cu șezut și spătar din lemn stratificat lăcuit, cot de legătură și bază din polipropilenă. Opțional modelul 1290 L NOR poate fi achiziționat cu înălțător, bază cromată și ventuze. Este recomandată folosirea acestuia în locurile unde nu este recomandată tapițeria.

  566,84 lei
 • Scaune Profesionale COROLA

  Scaune Profesionale COROLA

  Scaunul profesional COROLA este destinat in general pentru spatii de lucru unde nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Acest model este disponibil in variantele cu baza stea plastic sau metalica. Sezutul si spatarul sunt din lemn stratificat de fag.

  245,10 lei
 • Scaune Profesionale 1290 - TABURET

  Scaune Profesionale 1290 - TABURET

  Scaunul profesional 1290 TABURET este un scaun mobil cu șezut din poliuretan, reglabil pe înălțime, recomandat pentru a fi folosit în laboratoare, ateliere sau hăli industriale. Este reglabil pe înălțime și poate fi achiziționat cu sau fără înălțător, bază cromată ori plastic, cu rotile sau ventuze.

  359,98 lei
 • Scaune Profesionale LABOR

  Scaune Profesionale LABOR

  Modelul LABOR este un scaun mobil, fara spatar, cu sezutul tapitat, reglabil in inaltime. Este destinat spatiilor unde spatarul ar incomoda.Cilindru cu gaz, sezut rotund tapitat, baza plastic.

  173,27 lei
 • Scaune Profesionale Felix Antistatic

  Scaune Profesionale Felix Antistatic

  Felix antitstatic este un scaun de birou ergonomic conceput pentru un confort sporit si mai ales pentru sederea intr-o pozitie sanatoasa si corecta. Disponibil pe stofa antistatica neagra. Scaunul de birou Felix antistatic dispune de un spatar inalt reglabil in inaltime cu sistemul - "UP&DOWN".

 • Scaune Profesionale 1040 Antistatic

  Scaune Profesionale 1040 Antistatic

  Scaun profesional ergonomic și rotativ, antistatic, conceput pentru a împiedica dezvoltarea electricității statice. Toate componentele scaunului, inclusiv rolele sunt conductoare. Certificari: CATAS 13/95, protocolul efectuat: 35904/1. Rezistența măsurată: 0.1 MW. Scaun ergonomic antistatic, contact permanent, bază PP.

  877,72 lei
 • Scaune profesionale 1380 Antistatic ESD

  Scaune profesionale 1380...

  Scaun ergonomic rotativ antistatic conceput pentru a împiedica dezvoltarea electricității statice. Toate componentele scaunului, inclusiv rolele sunt conductoare. Certificari: CATAS 13/95, protocolul efectuat: 35904/1 Rezistența măsurată: 0.1 MW. Scaun ergonomic antistatic, mecanism sincron, bază PP. Opțional brațe fixe din polipropilenă cu inserție...

  1 773,75 lei
 • Scaun Profesional WS 1220 E Classic

  Scaun Profesional WS 1220 E Classic

  Scaun profesional ergonomic cu șezut și spătar realizate din poliuretan vâscoelastic. WS 1220 E Classic este conceput conform celor mai recente descoperiri ergonomice având o construcție solidă de fixare a elementelor componente. Se recomandă pentru spațiile unde nu este recomandată tapițeria: hăli industriale, ateliere sau laboratoare.

  2 124,00 lei