Stimați clienți! Vizitele la showroom pentru testarea scaunelor sunt posibile doar cu  >> programare! <<

Scaune Profesionale 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Filtre active

Scaune Profesionale 1290 - EXT Vizualizare rapida

Scaune Profesionale 1290 - EXT

Modelul 1290 EXT este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

635,62 lei Pret
Scaune Profesionale 1290 - MEK Vizualizare rapida

Scaune Profesionale 1290 - MEK

Modelul 1290 MEK este un scaun profesional cu șezut din poliuretan și spătar mediu, recomandat pentru a fi folosit în locuri unde nu este recomandată tapițeria (laboratoare, ateliere, sau hale industriale). Scaunul dispune de șezut și spătar reglabil, asigurând o poziție confortabilă chiar și în condițiile unei munci îndelungate.

535,39 lei Pret
Scaune Profesionale 1290 - NOR Vizualizare rapida

Scaune Profesionale 1290 - NOR

Modelul 1290 NOR este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

505,17 lei Pret
Scaune Profesionale 1290 - SYN Vizualizare rapida

Scaune Profesionale 1290 - SYN

Modelul 1290 SYN este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

526,67 lei Pret
Scaune profesionale 1290 - MOON Vizualizare rapida

Scaune Profesionale 1290 - MOON

Modelul 1290 MOON este un scaun profesional cu șezut din poliuretan și spătar mediu, recomandat pentru a fi folosit în locuri unde nu este recomandată tapițeria (laboratoare, ateliere, sau hale industriale).  Scaunul este mobil și reglabil pe înălțime asigurând o poziție confortabilă chiar și în condițiile unei munci îndelungate.

591,39 lei Pret
Scaune Profesionale SOFTY PU ASYN Vizualizare rapida

Scaune Profesionale SOFTY PU ASYN

O postură ergonomică corectă asigură utilizatorilor acestor scaune condiții de lucru mai ușoare, chiar și în cazul unui spațiu limitat. Modelul profesional Softy pu asyn cu șezut și spătar generos din poliuretan asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii.

808,00 lei Pret
Scaune Profesionale SOFTY PU ASYN cu înălțător și suport picioare Vizualizare rapida

Scaune Profesionale SOFTY PU ASYN cu înălțător și suport...

O postură ergonomică corectă asigură utilizatorilor acestor scaune condiții de lucru mai ușoare, chiar și în cazul unui spațiu limitat. Modelul profesional Softy pu asyn cu șezut și spătar generos din poliuretan asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii.

1.067,66 lei Pret
Scaune Profesionale 1290 L - NOR Vizualizare rapida

Scaune Profesionale 1290 L - NOR

Scaun profesional mobil, reglabil pe înălțime, cu șezut și spătar din lemn stratificat lăcuit, cot de legătură și bază din polipropilenă. Opțional modelul 1290 L NOR poate fi achiziționat cu înălțător, bază cromată și ventuze. Este recomandată folosirea acestuia în locurile unde nu este recomandată tapițeria.

576,36 lei Pret
Scaune Profesionale COROLA Vizualizare rapida

Scaune Profesionale COROLA

Scaunul profesional COROLA este destinat in general pentru spatii de lucru unde nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Acest model este disponibil in variantele cu baza stea plastic sau metalica. Sezutul si spatarul sunt din lemn stratificat de fag.

249,22 lei Pret
Scaune Profesionale 1290 - TABURET Vizualizare rapida

Scaune Profesionale 1290 - TABURET

Scaunul profesional 1290 TABURET este un scaun mobil cu șezut din poliuretan, reglabil pe înălțime, recomandat pentru a fi folosit în laboratoare, ateliere sau hăli industriale. Este reglabil pe înălțime și poate fi achiziționat cu sau fără înălțător, bază cromată ori plastic, cu rotile sau ventuze.

366,03 lei Pret
Scaune Profesionale LABOR Vizualizare rapida

Scaune Profesionale LABOR

Modelul LABOR este un scaun mobil, fara spatar, cu sezutul tapitat, reglabil in inaltime. Este destinat spatiilor unde spatarul ar incomoda.Cilindru cu gaz, sezut rotund tapitat, baza plastic.

176,19 lei Pret
Scaune Profesionale Felix Antistatic Vizualizare rapida

Scaune Profesionale Felix Antistatic

Felix antitstatic este un scaun de birou ergonomic conceput pentru un confort sporit si mai ales pentru sederea intr-o pozitie sanatoasa si corecta. Disponibil pe stofa antistatica neagra. Scaunul de birou Felix antistatic dispune de un spatar inalt reglabil in inaltime cu sistemul - "UP&DOWN".

Scaune Profesionale 1040 Antistatic Vizualizare rapida

Scaune Profesionale 1040 Antistatic

Scaun profesional ergonomic și rotativ, antistatic, conceput pentru a împiedica dezvoltarea electricității statice. Toate componentele scaunului, inclusiv rolele sunt conductoare. Certificari: CATAS 13/95, protocolul efectuat: 35904/1. Rezistența măsurată: 0.1 MW. Scaun ergonomic antistatic, contact permanent, bază PP.

892,47 lei Pret
Scaune profesionale 1380 Antistatic ESD Vizualizare rapida

Scaune profesionale 1380 Antistatic ESD

Scaun ergonomic rotativ antistatic conceput pentru a împiedica dezvoltarea electricității statice. Toate componentele scaunului, inclusiv rolele sunt conductoare. Certificari: CATAS 13/95, protocolul efectuat: 35904/1 Rezistența măsurată: 0.1 MW. Scaun ergonomic antistatic, mecanism sincron, bază PP. Opțional brațe fixe din polipropilenă cu inserție metalică, bază metalică cromată.

1.803,56 lei Pret
Scaun Profesional WS 1220 E Classic Vizualizare rapida

Scaun Profesional WS 1220 E Classic

Scaun profesional ergonomic cu șezut și spătar realizate din poliuretan vâscoelastic. WS 1220 E Classic este conceput conform celor mai recente descoperiri ergonomice având o construcție solidă de fixare a elementelor componente. Se recomandă pentru spațiile unde nu este recomandată tapițeria: hăli industriale, ateliere sau laboratoare.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

group_work Consimțământul cookie