Stimați clienți! Vizitele la showroom pentru testarea scaunelor sunt posibile doar cu  >> programare! <<

Scaune Pentru Copii 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

Produs cu recenzii Produs cu recenzii Scaun Ergonomic inFlex M Pro Dynamic Vizualizare rapida
2 Recenzii (Scrie o recenzie)

Scaun Ergonomic inFlex M Pro Dynamic

Seria de scaune ergonomice InFlex dispune de un sistem inovator dinamic de autoadaptare (DSA System) confortabil și flexibil, păstrând în același timp un design elegant. Acest sistem oferă spătarului un unghi de rotație de 24 de grade stânga-dreapta și 10 grade înainte și înapoi datorită conexiunii rotative inteligent integrată.

Ergohuman.ro este distribuitor autorizat GTchair

Garantie 2 ani.
*Garanție persoane fizice

1.134,45 lei Pret
Scaun Ergonomic Elegance Vizualizare rapida

Scaun Ergonomic Elegance

Cu un design recunoscut de eleganță nobilă scaunul ELEGANCE confirmă statutul înalt al utilizatorului. Acest model beneficiază de un sistem revoluționar unic pentru a garanta suport complet pentru coloana vertebrală, repetă contururile naturale anatomice ale corpului, corectează postura, previne aparitia si progresia bolilor coloanei vertebrale, asigură sănătate și confort.

➡️ TESTEAZĂ ACUM ÎN SHOWROOM

Scaun Ergonomic Copii Kulik TRIO Vizualizare rapida

Scaun Ergonomic Copii TRIO PLUS

Scaunul ergonomic Trio este fabricat special pentru copii și adolescenți, ca exemplu al posibilității unice de a menține postura adecvată și de a elimina tulburările spinale din copilarie.

➡️ TESTEAZĂ ACUM ÎN SHOWROOM

Scaune Copii Clio Vizualizare rapida

Scaune Copii Clio

Modelul CLIO este un scaun pentru copii ideal pentru sederea la birou chiar si timp indelungat. Este reglabil in inaltime prin intermediul unui sistem cu surub.

106,56 lei Pret
Scaune Copii Lupo Vizualizare rapida

Scaune Copii Lupo

Modelul LUPO este un scaun ergonomic cu spatar mic destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

132,17 lei Pret
Scaune Copii Elev Vizualizare rapida

Scaune Copii Elev

Scaunul ELEV este un scaun pentru copii, cu cadru metalic negru, vopsit in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul din lemn stratificat, fag. Scaunele au o structura simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizatra lor in calitate de scaune pentru elevi, pentru gradinite, scoli, sali de mese.

123,87 lei Pret
Scaune Copii Grădiniță Ovi Vizualizare rapida

Scaune Copii Grădiniță Ovi

Scaun pentru copii suprapozabil cu cadru metalic vopsit, sezut si spatar realizat din lemn stratificat (placaj) lacuit. Se foloseste de obicei pentru dotarea gradinitelor, scolilor, etc. Greutatea recomandata pentru acest scaun este de 60 de kg.

121,85 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

group_work Consimțământul cookie