Comenzile se pot plasa doar online iar livrările se fac exclusiv prin curier. Vizitele la showroom / sediu sunt suspendate pe termen nelimitat.

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Scaune pentru copii cu design si caracteristici ergonomice. Orice copil are nevoie de un scaun pe care sa stea asezat comod in timp ce invata sau pentru a-si petrece timpul la birou in fata calculatorului. Acest detaliu facandu-l sa aiba o dezvoltare cat mai sanatoasa si fara dureri inutile de spate.

 • Scaun Ergonomic Elegance

  Scaun Ergonomic Elegance

  Cu un design recunoscut de eleganță nobilă scaunul ELEGANCE confirmă statutul înalt al utilizatorului. Acest model beneficiază de un sistem revoluționar unic pentru a garanta suport complet pentru coloana vertebrală, repetă contururile naturale anatomice ale corpului, corectează postura, previne aparitia si progresia bolilor coloanei vertebrale,...

 • Scaun Ergonomic Copii TRIO PLUS

  Scaun Ergonomic Copii TRIO PLUS

  Scaunul ergonomic Trio este fabricat special pentru copii și adolescenți, ca exemplu al posibilității unice de a menține postura adecvată și de a elimina tulburările spinale din copilarie.

 • Scaune Copii Clio

  Scaune Copii Clio

  Modelul CLIO este un scaun pentru copii ideal pentru sederea la birou chiar si timp indelungat. Este reglabil in inaltime prin intermediul unui sistem cu surub.

  104,80 lei
 • Scaune Copii Lupo

  Scaune Copii Lupo

  Modelul LUPO este un scaun ergonomic cu spatar mic destinat in general pentru birouri sau alte spatii de lucru care necesita utilizarea calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

  129,99 lei
 • Scaune Copii Elev

  Scaune Copii Elev

  Scaunul ELEV este un scaun pentru copii, cu cadru metalic negru, vopsit in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul din lemn stratificat, fag. Scaunele au o structura simpla si pot fi suprapuse. Se recomanda utilizatra lor in calitate de scaune pentru elevi, pentru gradinite, scoli, sali de mese.

  95,00 lei
 • Scaune Copii Ovi

  Scaune Copii Ovi

  Scaun pentru copii suprapozabil cu cadru metalic vopsit, sezut si spatar realizat din lemn stratificat (placaj) lacuit. Se foloseste de obicei pentru dotarea gradinitelor, scolilor, etc. Greutatea recomandata pentru acest scaun este de 60 de kg.

  70,08 lei