Scaune Bucatarie/Bar 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Filtre active

Stoc epuizat! Stoc epuizat! Scaun GARDEN pentru exterior Terasă și Grădină Vizualizare rapida

Scaun GARDEN pentru exterior Terasă și Grădină

Scaunul Garden cu brațe este proiectat pentru spațiile exterioare: terase sau grădini.Cadrul scaunului este realizat din oțel și vopsit în câmp electrostatic, rezistent la uzură.

527,87 lei Pret
Scaune de Bar MARTINA Vizualizare rapida

Scaune de Bar MARTINA

Scaunul pentru bar Martina se impune prin eleganta designului. Scaunul este disponibil pe tapiterie din piele ecologica, in mai multe variante de culori. Deosebit de comod si modern, acesta poate fi utilizat atat in localuri cat si pentru barul de acasa.

Scaune de Bar SARA Vizualizare rapida

Scaune de Bar SARA

Scaunul pentru bar Sara va lasa cu siguranta o impresie placuta clientilor dumneavoastra. Modern si foarte practic, acest model de scaun este disponibil pe nu mai putin de cinci culori, asta pentru a avea posibilitatea alegerii acelei culori care sa se potriveasca cat mai bine cu restul mobilierului din local.

Stoc epuizat! Stoc epuizat! Scaune Bar COCKTAIL Vizualizare rapida

Scaune Bar COCKTAIL

Modelul COCKTAIL este un scaun inalt, de bar, cu cadrul vopsit negru in camp electrosatatic. Sezut tapitat. Urmareste linia modelului Bistro deci poate fi utilizat in combinatie cu acesta.

Scaune bar ZEUS Vizualizare rapida

Scaune bar ZEUS

Modelul ZEUS este un scaun inalt, de bar, cu cadrul inalt in forma Z, cromat. Sezutul acestui scaun este tapitat. Baza: Cadru otel cromat.

Scaune Bar ZETA Vizualizare rapida

Scaune Bar ZETA

Modelul ZETA este un scaun inalt, de bar, cu cadrul cromat. Sezutul acestui scaun este tapitat. Baza: Cadru otel cromat.

261,36 lei Pret
Scaune Bucatarie MARKOS Vizualizare rapida

Scaune Bucatarie MARKOS

Modelul MARKOS este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul este parte integranta din cadru.

264,39 lei Pret
Scaune Bucatarie Vanessa Vizualizare rapida

Scaune Bucatarie Vanessa

Modelul VANESSA este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul este parte integranta din cadru.

192,11 lei Pret
Scaune Bar FLASH Vizualizare rapida

Scaune Bar FLASH

Scaunul FLASH este un scaun care se preteaza atat ca scaun de bucatarie sau living cat si ca scaun pentru restaurante, terase, baruri etc. Cadrul este din otel cromat iar sezutul si spatarul sunt tapitate.

283,41 lei Pret
Scaune Bucatarie Bistro CR Tapitat Vizualizare rapida

Scaune Bucatarie Bistro CR Tapitat

Modelul BISTRO CR este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul este parte integranta din cadru.

Stoc epuizat! Stoc epuizat! Scaune Bucatarie Bistro CR Neconificat Vizualizare rapida

Scaune Bucatarie Bistro CR Neconificat

Modelul BISTRO CR NECONIFICAT este un scaun cu cadru cromat neconifiat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

group_work Consimțământul cookie