Comenzile se pot plasa doar online iar livrările se fac exclusiv prin curier. Vizitele la showroom / sediu sunt suspendate pe termen nelimitat.

Scaune Bucatarie/Bar 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Filtre active

Scaun GARDEN pentru...

Scaunul Garden cu brațe este proiectat pentru spațiile exterioare: terase sau grădini.Cadrul scaunului este realizat din oțel și vopsit în câmp electrostatic, rezistent la uzură.

363,55 lei Pret

Scaune de Bar MARTINA

Scaunul pentru bar Martina se impune prin eleganta designului. Scaunul este disponibil pe tapiterie din piele ecologica, in mai multe variante de culori. Deosebit de comod si modern, acesta poate fi utilizat atat in localuri cat si pentru barul de acasa.

Scaune de Bar SARA

Scaunul pentru bar Sara va lasa cu siguranta o impresie placuta clientilor dumneavoastra. Modern si foarte practic, acest model de scaun este disponibil pe nu mai putin de cinci culori, asta pentru a avea posibilitatea alegerii acelei culori care sa se potriveasca cat mai bine cu restul mobilierului din local.

Scaune Bucatarie Bistro CR...

Modelul BISTRO CR este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul este parte integranta din cadru.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: