Comenzile se pot plasa doar online iar livrările se fac exclusiv prin curier. Vizitele la showroom / sediu sunt suspendate pe termen nelimitat.

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Scaune pentru bucatrie sau pentru bar realizate pe diferite tipuri de tapiterii sau culori. Solutia perfecta pentru dotarea barurilor, teraselor, etc.

 • Scaun GARDEN pentru exterior Terasă și Grădină

  Scaun GARDEN pentru exterior...

  Scaunul Garden cu brațe este proiectat pentru spațiile exterioare: terase sau grădini.Cadrul scaunului este realizat din oțel și vopsit în câmp electrostatic, rezistent la uzură.

  363,55 lei
 • Scaune de Bar MARTINA

  Scaune de Bar MARTINA

  Scaunul pentru bar Martina se impune prin eleganta designului. Scaunul este disponibil pe tapiterie din piele ecologica, in mai multe variante de culori. Deosebit de comod si modern, acesta poate fi utilizat atat in localuri cat si pentru barul de acasa.

 • Scaune de Bar SARA

  Scaune de Bar SARA

  Scaunul pentru bar Sara va lasa cu siguranta o impresie placuta clientilor dumneavoastra. Modern si foarte practic, acest model de scaun este disponibil pe nu mai putin de cinci culori, asta pentru a avea posibilitatea alegerii acelei culori care sa se potriveasca cat mai bine cu restul mobilierului din local.

 • Scaune Bar COCKTAIL

  Scaune Bar COCKTAIL

  Modelul COCKTAIL este un scaun inalt, de bar, cu cadrul vopsit negru in camp electrosatatic. Sezut tapitat. Urmareste linia modelului Bistro deci poate fi utilizat in combinatie cu acesta.

 • Scaune bar ZEUS

  Scaune bar ZEUS

  Modelul ZEUS este un scaun inalt, de bar, cu cadrul inalt in forma Z, cromat. Sezutul acestui scaun este tapitat. Baza: Cadru otel cromat.

 • Scaune Bar ZETA

  Scaune Bar ZETA

  Modelul ZETA este un scaun inalt, de bar, cu cadrul cromat. Sezutul acestui scaun este tapitat. Baza: Cadru otel cromat.

  180,00 lei
 • Scaune Bucatarie MARKOS

  Scaune Bucatarie MARKOS

  Modelul MARKOS este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul este parte integranta din cadru.

  182,08 lei
 • Scaune Bucatarie Vanessa

  Scaune Bucatarie Vanessa

  Modelul VANESSA este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul este parte integranta din cadru.

  132,31 lei
 • Scaune Bar FLASH

  Scaune Bar FLASH

  Scaunul FLASH este un scaun care se preteaza atat ca scaun de bucatarie sau living cat si ca scaun pentru restaurante, terase, baruri etc. Cadrul este din otel cromat iar sezutul si spatarul sunt tapitate.

  195,18 lei
 • Scaune Bucatarie Bistro CR Tapitat

  Scaune Bucatarie Bistro CR Tapitat

  Modelul BISTRO CR este un scaun cu cadru cromat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc. Sezutul este tapitat iar spatarul este parte integranta din cadru.

 • Scaune Bucatarie Bistro CR Neconificat

  Scaune Bucatarie Bistro CR...

  Modelul BISTRO CR NECONIFICAT este un scaun cu cadru cromat neconifiat care se preteaza a fi atat scaun de bucatarie cat si scaun pentru terase, cafenele etc.