Birouri Directoriale 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Filtre active

Birou Directorial LIBERTY

Birou directorial ideal pentru persoanele care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Acest model ofera solutia si cadrul optim de lucru, dispunand si de multiple spatii pentru stocarea documentelor importante, sau a altor obiecte necesare lucrului la birou. Modelul "Liberty" se poate realiza la comanda pe diferite nuante de culori sau dimensiuni, in functie de preferinte sau spatiul disponibil.

4.183,54 lei Pret

Birou Directorial TERRACE

Birou directorial impunator  si elegant ce se preteaza mai ales persoanelor care indeplinesc functii manageriale, de conducere. Ofera un mediu de lucru placut si modern dispunand in acelasi timp si de spatiile necesare pentru depozitarea documentelor importante. Modelul "Terrace" se poate realiza la comanda pe diferite culori de material sau dimensiuni, in functie de spatiul disponibil.

5.249,93 lei Pret

Birou Directorial BRENNAN

Biroul directorial Brennan ofera solutia completa pentru nevoile zilnice in ceea ce priveste confortul, spatiile de stocare si functionalitatea unui mobilier de birou modern. Configuratia completa a acestui birou managerial este tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate performanta la locul de munca. Acesta este recomandat in special persoanelor care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Atat dimensiunile cat si nuantele de culori se pot modifica la comanda in functie de preferinte sau de spatiul disponibil.

4.936,92 lei Pret

Birou Directorial EXECUTIVE LIGHT

Birou directorial modern si practic, recomandat persoanelor care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Dispune de suport calculator dar si de spatii de stocare utile pentru pastrarea documentelor importante si a accesoriilor de birou. Se pot modifica atat dimensiunile cat si nuantele de culori, la comanda, dupa preferinte.

2.534,30 lei Pret

Birou Directorial EXECUTIVE START

Birou directorial modern si practic, recomandat persoanelor care indeplinesc functii de conducere sau administrative. Mobilierul se poate modifica conform cerintelor, atat ca dimensiuni cat si nuantele de material folosite la realizarea acestuia. Biroul managerial EXECUTIVE START ofera prestanta si creaza o impresie placuta de profesionalism afacerii dumneavoastra.

2.342,18 lei Pret

Birou Directorial EXECUTIVE PLUS

Eleganta si confort la superlativ. Biroul managerial EXECUTIVE PLUS se adreseaza persoanelor ce indeplinesc functii de conducere la cel mai inalt nivel, unde stilul modern, confortul si functionalitate trebuie sa fie la ele acasa. Acest model de birou se poate realiza pe diferite culori sau dimensuni, in functie de preferinte.

3.047,00 lei Pret

Birou Directorial FALCON

Modelul de birou directorial "Falcon"  dispune de un blat realizat din trei piese fixate una langa cealalta, lucru care il face deosebit, modern si elegant. Dispune de spatii de stocare pentru depozitarea documentelor importante si a obictelor uzuale pentru birou. Atat culorile cat si dimensiunile acestuia se pot modifica in functie de preferinte sau pentru a se asorta cu un alt mobiler deja existent in camera.

Birou Directorial APOLLO

Birou directorial elegant, modern, care imbina functionalitatea cu bunul gust. Un spatiu de lucru generos va va permite indeplinirea diferitelor activitati zilnice in cele mai bune conditii posibile. Biroul managerial Apollo este recomandat persoanelor ce indeplinesc functii de conducere sau manageriale. Realizandu-se la comanda, acest model poate fi customizat atat ca dimensiuni cat si in ceea ce priveste nuanta de culoare ce urmeaza a fi folosita la realizarea acestuia.

2.113,68 lei Pret

Birou Directorial BRISTOL

Birou directorial elegant si practic care va ofera exact ceea ce aveti nevoie, un spatiu de lucru generos. Se poate completa cu mobilier din categoria "Stocare Documente", un corp cu sertare, dulapior sau un rollbox. Este recomandat persoanelor care indeplinesc functii administrative sau de conducere. De asemenea biroul managerial poate fi modificat in dimensiune sau se pot alege nuantele de culori preferate.

Birou Directorial DERWOOD

Birou directorial modern al carui design pune accentul pe performanta, prestanta si stil. Aspectul masiv al acestui birou va impresiona cu siguranta pe oricine intra in contact vizual cu acesta. Biroul poate fi comapletat la comanda si cu alt tip de mobilier din aceiasi gama, realizandu-se astfel un set superb de mobila de birou. Dimensiunile sau culorile pot fi modificate tot la comanda in functie de preferinte.

Birou Directorial MAXWELL

Birou directorial practic si functional, recomandat persoanelor care indeplinesc functii administrative sau de conducere. Dispune de spatii pentru stocare documente sau accesoriile necesare pentru lucrul zilnic. Biroul managerial este solutia perfecta pentru orice utilizator dornic de performanta. Se pot modifica la comanda atat dimensiunile cat si nuantele de culori.

Birou Directorial DARTON

Un birou directorial simplu si practic ce dispune de spatiile de stocare necesare, potrivit pentru activitatile zilnice. Este recomandat persoanelor ce indeplinesc functii administrative sau de conducere. Biroul managerial poate fi aszat atat pe mijlocul camerei cat si pe coltul acesteia. Se pot modifica la comanda atat dimensiunile cat si nuantele de material.

Birou Directorial DEREK

Birou directorial simplist dar elegant, recomandat persoanelor ce indeplinesc functii de conducere sau administrative. Dispune de un corp cu sertare foarte util pentru stocarea documentelor sau a diferitelor obiecte necesare la birou. Blatul de lucru al acestui birou managerial ofera suficient spatiu pentru desfasurarea diferitelor activitati si asezarea diferitelor accesorii. Atat culorile cat si dimensiunile biroului pot fi modificate in functie de de preferinte sau de spatiul disponibil.

Birou Directorial FRANCIS

Birou directorial compact si practic, ideal pentru utilarea unei incaperi relativ mici. Structura este realizata din PAL dublat (36 mm).  Dispune de multiple spatii de stocare pentru depozitarea diferitelor documente sau obiecte pentru birou de uz general. Acest model de birou este recomandat in mod special persoanelor care indeplinesc functii administrative sau de conducere.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

group_work Consimțământul cookie