Showroom-ul este deschis însă vizitele sunt posibile doar cu programare. Click aici pentru a vizualiza datele disponibile!

Birouri Calculator 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Filtre active

Birou Calculator ERG 10

Birou calculator pe colt prevazut cu polite pentru diverse dosare sau bibliorafturi si cu un sertar foarte pentru stocarea accesoriilor (pixuri, carioci, etc.). Acest model este foarte util atunci cand se doreste economisirea spatiului din camera, putand fi asezat intr-unul dintre colturile disponibile ale acesteia.

768,45 lei Pret de baza 904,06 lei Pret

Masă de lucru cu blat...

Masă rabatabilă cu blat melaminat grosime de 25 mm, structură cromată, rotile cu blocare, stivuibilă pe verticală. Masa UP&DOWN de la Olivo & Groppo poate fi soluția perfectă în economisirea spațiului atunci când nu este folosită. Pot fi grupate și fixate cu elemente conectoare mai multe mese pentru crearea unui spațiu de lucru mai generos.

Descărcare:

Catalog prezentare

Detalii tehnice

2.049,00 lei Pret

Birou calculator ERG 12

Birou pentru calculator simplu si functional prevazut cu spatiu pentru unitate in partea stanga iar in partea dreapta un corp cu usa (+ 1 polita) si cu sertar. Biroul se poate executa si la comanda cu diferite personalizari, alte dimensiuni sau culori.

861,28 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: