Comenzile se pot plasa doar online iar livrările se fac exclusiv prin curier. Vizitele la showroom / sediu sunt suspendate pe termen nelimitat.

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Birouri pentru calculator foarte practice, recomandate atat pentru dotarea sediilor de firma sau a institutiilor publice cat si pentru acasa. Mobilierul se realizeaza la comanda pe dimensiunile standard sau pe alte dimensiuni in functie spatiul disponibil sau a preferintelor personale.

 • Birou Calculator Practic Space

  Birou Calculator Practic Space

  Birou calculator cu design practic care se preteaza atat pentru birouri cat si pentru lucrul de acasa. Poate fi aszat in coltul camerei economisind astfel spatiul atat de pretios. Mobilierul se realizeaza la comanda pe culorile disponibile.

  1 755,50 lei
 • Birou Calculator Smart

  Birou Calculator Smart

  Birou pentru calculator care imbina spatiul de lucru cu spatiile de stocare intr-un mod inteligent si foarte util. Corpul cu sertare din partea stanga poate fi folosit pentru pastrarea diferitelor obiecte de birou sau chiar a dosarelor (in sertarul de jos).

  1 204,23 lei
 • Birou Calculator Felix

  Birou Calculator Felix

  Birou pentru calculator compus din doua corpuri, unul cu spatiu pentru unitate si unul cu rafturi pe care se pot aseza imprimanta, bibliorafturi, etc. Acest birou este ideal pentru lucrul in fata calculatorului. Mobilierul se executa la comanda pe diferite dimensiuni sau culori.

  902,72 lei
 • Birou Calculator Freddy

  Birou Calculator Freddy

  Birou calculator compus din doua corpuri, unul prevazut cu sertare iar altul cu usa. Mobilier simplu si functional, ideal pentru lucrul in fata calculatorului. Mobilierul se poate realiza la cerere si pe alte dimensiuni sau culori.

  1 102,22 lei
 • Birou Calculator BC-05

  Birou Calculator BC-05

  Birou calculator cu un design deosebit, compact si cu spatiile de stocare necesare pentru bibliorafturi, dosare, unitate calculator, etc. Acest model se executa la comanda si pe alte dimensiuni sau culori decat cele standard.

  2 049,86 lei
 • Birou Calculator ERG 10
  Pret redus!

  Birou Calculator ERG 10

  Birou calculator pe colt prevazut cu polite pentru diverse dosare sau bibliorafturi si cu un sertar foarte pentru stocarea accesoriilor (pixuri, carioci, etc.). Acest model este foarte util atunci cand se doreste economisirea spatiului din camera, putand fi asezat intr-unul dintre colturile disponibile ale acesteia.

  768,45 lei
 • Birou Calculator ERG 32
  Pret redus!

  Birou Calculator ERG 32

  Birou pentru calculator simplu si practic, foarte util pentru lucrul de acasa sau la birou. Dispune de o tastatura mobila, pe glisiere, si de un spatiu dedicat pentru unitatea de calculator. Se poate comanda pe diferite culori sau dimensiuni daca este cazul.

  600,51 lei
 • Birou Calculator ERG 31

  Birou Calculator ERG 31

  Birou calculator cu dulapior si rafturi care va vor ajuta la mentinerea ordinii si stocarea diferitelor obiecte, accesorii pentru birou. Dispune de corp cu sertare si de un spatiu dedicat pentru unitatea calculatorului.

  1 514,65 lei
 • Masuta Laptop ERG A29

  Masuta Laptop ERG A29

  Masuta speciala pentru laptop care va va ajuta la economisirea spatiului. In partea de jos se pot depozita diferite obiecte (bibliorafturi, carti, reviste, etc.). Este o masuta mobila, fiind prevazuta cu roti aceasta se va putea muta usor dintr-o parte in alta a camerei.

  456,66 lei
 • Birou Calculator ERG 24

  Birou Calculator ERG 24

  Birou calculator mic si compact, care va ajuta la o buna organizare a spatiului de lucru, datorita rafturilor special create. Dispune de suport tastatura mobil si suport pentru unitatea calculatorului.

  764,28 lei
 • Masă de lucru cu blat rabatabil UP&DOWN

  Masă de lucru cu blat rabatabil...

  Masă rabatabilă cu blat melaminat grosime de 25 mm, structură cromată, rotile cu blocare, stivuibilă pe verticală. Masa UP&DOWN de la Olivo & Groppo poate fi soluția perfectă în economisirea spațiului atunci când nu este folosită. Pot fi grupate și fixate cu elemente conectoare mai multe mese pentru crearea unui spațiu de lucru mai generos....

  2 049,00 lei
 • Birou calculator ERG 12

  Birou calculator ERG 12

  Birou pentru calculator simplu si functional prevazut cu spatiu pentru unitate in partea stanga iar in partea dreapta un corp cu usa (+ 1 polita) si cu sertar. Biroul se poate executa si la comanda cu diferite personalizari, alte dimensiuni sau culori.

  861,28 lei