Preferințe cookie-uri
Preferințe cookie-uri

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

 
screen_scene_5

Mobilierul pentru stocare documente este vital pentru depozitarea dosarelor, bibliorafturilor, carti si reviste, etc. Acasa sau la birou, aceste piese de mobilier sunt de nelipsit. Mobila pentru stocare documente se executa la comanda pe diferite culori sau dimensiuni si in functie de necesitati sau preferinte.

 • Mobila Stocare Documente ST-01

  Mobila Stocare Documente ST-01

  Corp mobilier pentru stocare diverse documente, bibliorafturi, dosare, carti si alte obiecte de birou. Partea de jos a corpului are in interior o polita iar usile sunt prevazute cu incuietori pentru a bloca accesul persoanelor straine la obiectele depozitate in aceasta. Mobilierul se excuta atat pe dimensiuni standard cat si la comanda pe diferite...

  1 249,35 lei
 • Mobila Stocare Documente ST-02

  Mobila Stocare Documente ST-02

  Dulap pentru stocare diferite documente, bibliorafturi, dosare, carti, reviste, etc. Aceasta piesa se realizeaza si la comanda pe diferite marimi, nuante si culori. Se poate achizitiona si ca completare a mobilierului deja existent intr-un birou.

  1 177,47 lei
 • Suport Documente Rotativ 360°

  Suport Documente Rotativ 360°

  Suport modern pentru bibliorafturi, dosare sau reviste prevazut cu sistem rotativ, foarte util pentru spatiile de birouri. Acesta permite o utilizare comoda datorita rotirii la 360° si ofera un spatiu maxim de stocare.

  361,31 lei