Canapele si Fotolii 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Filtre active

Fotoliu Notre Dame 1 loc Vizualizare rapida

Fotoliu Notre Dame

Fotoliu idelal pentru orice spațiu de birouri în care se primesc ocazional vizitatori, se organizează ședințe sau conferințe. Acest model este disponibil într-o largă gamă de culori sau materiale, astfel încât să se poată asorta cât mai bine cu tematica locului în care va fi amplasat.

1.597,20 lei Pret
Fotoliu Notre Dame 2 locuri Vizualizare rapida

Canapea Notre Dame 2 locuri

Modelul Notre Dame 102 este un fotoliu cu două locuri care se pretează spațiilor de birouri, sălilor de așteptare sau de conferințe. Gama de fotolii Notre Dame se realizeză la comandă pe diferite tipuri de tapițerii în diverse culori, în acest fel având posibilitatea de a le asorta cât mai bine cu mobilierul existent.

1.987,92 lei Pret
Fotoliu Notre Dame 3 locuri Vizualizare rapida

Canapea Notre Dame 3 locuri

Modelul Notre Dame 103 este un fotoliu cu trei locuri destinat spațiilor de birouri, sălilor de așteptare sau de conferință. Fotoliul se tapițează la comandă pe diferite materiale sau culori, astfel încât să se poată integra cât mai bine cu mobilierul existent.

2.455,20 lei Pret
Fotoliu Notre Dame 2 locuri T2 Vizualizare rapida

Bancuță Notre Dame 2 locuri T2

Notre Dame T2 este un fotoliu cu două locuri, simplu, fără spătar și fără brațe care se pretează spațiilor pentru birouri, sălilor de așteptare sau de conferință. Acesta se poate realiza la comandă pe diferite tipuri de tapițerii, în diverse culori.

1.391,28 lei Pret
Fotoliu Notre Dame 1 loc T1 Vizualizare rapida

Taburet Notre Dame

Notre Dame T2 este un fotoliu cu un loc, simplu, fără spătar și fără brațe care se pretează spațiilor pentru birouri, sălilor de așteptare sau de conferință. Acesta se poate realiza la comandă pe diferite tipuri de tapițerii, în diverse culori.

971,52 lei Pret
Masuță Notre Dame pătrată Vizualizare rapida

Masuță Notre Dame pătrată

Acest model este o măsuță de cafea care se poate integra în orice spațiu, mai ales împreună cu fotoliile pentru birou Notre Dame. Blatul este realizat din sticlă sablată iar structura este realizată din lemn acoperit cu tapițerie din piele ecologică sau din stofă. Se realizeză la comandă într-o gamă variată de culori, pentru a se integra cât mai bine cu mobilierul existent.

1.267,20 lei Pret
Masuță Notre Dame double Vizualizare rapida

Masuță Notre Dame double

Acest model este o măsuță de cafea care se poate integra în orice spațiu, mai ales împreună cu fotoliile pentru birou Notre Dame. Blatul este realizat din sticlă sablată iar structura este realizată din lemn acoperit cu tapițerie din piele ecologică sau din stofă. Se realizeză la comandă într-o gamă variată de culori, pentru a se integra cât mai bine cu mobilierul existent.

1.808,40 lei Pret
Set mobilier birou Notre Dame Vizualizare rapida

Set mobilier birou Notre Dame

Achiziționând setul de mobilier pentru birou Notre Dame beneficiezi de un preț redus cu 5% (din prețul de listă al produselor care îl compun). Mobilierul din această gamă este unul modern, ideal pentru spațiile de birouri, săli de așteptare, săli de ședințe sau de conferință.

8.223,60 lei Pret
Fotoliu Mont Martre Plus Vizualizare rapida

Fotoliu Mont Martre Plus

Fotoliul Mont Martre Plus are un design clasic potrivit pentru birou, zone de afaceri și de relaxare. Acest model este realizat pe structură din lemn, umplutură de poliuretan expandat, picioare din polipropilenă. Fotoliul se tapițează la comandă pe material din stofă sau din piele ecologică.

786,72 lei Pret
Canapea Mont Martre Plus Vizualizare rapida

Canapea Mont Martre Plus

Canapeaua Mont Martre Plus are un design clasic potrivit pentru birou, zone de afaceri și de relaxare. Acest model este realizat pe structură din lemn, umplutură de poliuretan expandat, picioare din polipropilenă. Fotoliul se tapițează la comandă pe material din stofă sau din piele ecologică.

1.273,80 lei Pret
Scaun sală de curs ATRIUM Vizualizare rapida

Scaun sală de curs ATRIUM

Atrium, cu forma sa rotunjită, este cea mai confortabilă alegere atât pentru zona de așteptare, cât și pentru sala de ședințe, săli de curs sau seminarii. Designul inovator este accentuat de îmbinările din oțel care fixează spatele structurii. Un confort suplimentar este asigurat de cordonul elastic în spătar.

3.856,51 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

group_work Consimțământ pentru cookie-uri