Canapele si Fotolii 13 produse.

Se afiseaza 1-13 din 13 produs(e)

Filtre active

Fotoliu Notre Dame

Fotoliu idelal pentru orice spațiu de birouri în care se primesc ocazional vizitatori, se organizează ședințe sau conferințe. Acest model este disponibil într-o largă gamă de culori sau materiale, astfel încât să se poată asorta cât mai bine cu tematica locului în care va fi amplasat.

1.331,00 lei Pret

Canapea Notre Dame 2 locuri

Modelul Notre Dame 102 este un fotoliu cu două locuri care se pretează spațiilor de birouri, sălilor de așteptare sau de conferințe. Gama de fotolii Notre Dame se realizeză la comandă pe diferite tipuri de tapițerii în diverse culori, în acest fel având posibilitatea de a le asorta cât mai bine cu mobilierul existent.

1.656,60 lei Pret

Masuță Notre Dame pătrată

Acest model este o măsuță de cafea care se poate integra în orice spațiu, mai ales împreună cu fotoliile pentru birou Notre Dame. Blatul este realizat din sticlă sablată iar structura este realizată din lemn acoperit cu tapițerie din piele ecologică sau din stofă. Se realizeză la comandă într-o gamă variată de culori, pentru a se integra cât mai bine cu mobilierul existent.

1.056,00 lei Pret

Masuță Notre Dame double

Acest model este o măsuță de cafea care se poate integra în orice spațiu, mai ales împreună cu fotoliile pentru birou Notre Dame. Blatul este realizat din sticlă sablată iar structura este realizată din lemn acoperit cu tapițerie din piele ecologică sau din stofă. Se realizeză la comandă într-o gamă variată de culori, pentru a se integra cât mai bine cu mobilierul existent.

1.507,00 lei Pret

Set mobilier birou Notre Dame

Achiziționând setul de mobilier pentru birou Notre Dame beneficiezi de un preț redus cu 5% (din prețul de listă al produselor care îl compun). Mobilierul din această gamă este unul modern, ideal pentru spațiile de birouri, săli de așteptare, săli de ședințe sau de conferință.

6.853,00 lei Pret

Fotoliu Mont Martre Plus

Fotoliul Mont Martre Plus are un design clasic potrivit pentru birou, zone de afaceri și de relaxare. Acest model este realizat pe structură din lemn, umplutură de poliuretan expandat, picioare din polipropilenă. Fotoliul se tapițează la comandă pe material din stofă sau din piele ecologică.

655,60 lei Pret

Canapea Mont Martre Plus

Canapeaua Mont Martre Plus are un design clasic potrivit pentru birou, zone de afaceri și de relaxare. Acest model este realizat pe structură din lemn, umplutură de poliuretan expandat, picioare din polipropilenă. Fotoliul se tapițează la comandă pe material din stofă sau din piele ecologică.

1.061,50 lei Pret

Fotoliu AKO Charging Station

Fotoliu cu brațe stilat și modern, cu o formă originală a suportului metalic ce urmează linia oblică a structurii. Echipat cu două sloturi USB și priză Shuko pentru a reîncărca orice dispozitiv portabil, fotoliul AKO oferă aceste soluții practice în combinație cu o doză ridicată de confort și design. Acest model este perfect pentru biblioteci, universități, săli de așteptare, lobby hotel, aeropoturi, sau recepțiile spațiilor de birouri.

2.541,00 lei Pret

Fotoliu MOK Charging Station

Fotoliu cu linii drepte ce dispune de un braț simplu mare, gândit pentru a avea rolul de măsuță ce poate fi folosit la susținerea unui laptop sau pentru a scrie. Echipat cu două sloturi USB și priză Shuko pentru a încărca orice dispozitiv portabil. Design-ul său liniar și elegant îl face ideal pentru birouri, săli de așteptare, biblioteci, aeroporturi sau alte locuri formale, aducând un pic de originalitate datorită configurației sale asimetrice.

2.717,00 lei Pret

Scaun sală de curs ATRIUM

Atrium, cu forma sa rotunjită, este cea mai confortabilă alegere atât pentru zona de așteptare, cât și pentru sala de ședințe, săli de curs sau seminarii. Designul inovator este accentuat de îmbinările din oțel care fixează spatele structurii. Un confort suplimentar este asigurat de cordonul elastic în spătar.

Descărcare:

Catalog prezentare
Catalog tapițerii
Detalii tehnice

3.213,76 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

group_work Consimțământul cookie