Comenzile se pot plasa doar online iar livrările se fac exclusiv prin curier. Vizitele la showroom / sediu sunt suspendate pe termen nelimitat.

Coş  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
Total 0,00 lei

Coş Cumpara

Optiuni ro | lei
 • ro

(+4) 0743.211.163

Canapele si Fotolii

Fotolii și canapele moderne, ideale pentru orice spațiu de birouri. Modelele noastre sunt disponibile la comandă într-o vastă gamă de culori sau materiale (stofă, piele ecologică).

 • Fotoliu Notre Dame

  Fotoliu Notre Dame

  Fotoliu idelal pentru orice spațiu de birouri în care se primesc ocazional vizitatori, se organizează ședințe sau conferințe. Acest model este disponibil într-o largă gamă de culori sau materiale, astfel încât să se poată asorta cât mai bine cu tematica locului în care va fi amplasat.

  1 049,00 lei
 • Canapea Notre Dame 2 locuri

  Canapea Notre Dame 2 locuri

  Modelul Notre Dame 102 este un fotoliu cu două locuri care se pretează spațiilor de birouri, sălilor de așteptare sau de conferințe. Gama de fotolii Notre Dame se realizeză la comandă pe diferite tipuri de tapițerii în diverse culori, în acest fel având posibilitatea de a le asorta cât mai bine cu mobilierul existent.

  1 310,00 lei
 • Canapea Notre Dame 3 locuri

  Canapea Notre Dame 3 locuri

  Modelul Notre Dame 103 este un fotoliu cu trei locuri destinat spațiilor de birouri, sălilor de așteptare sau de conferință. Fotoliul se tapițează la comandă pe diferite materiale sau culori, astfel încât să se poată integra cât mai bine cu mobilierul existent.

  1 620,00 lei
 • Bancuță Notre Dame 2 locuri T2

  Bancuță Notre Dame 2 locuri T2

  Notre Dame T2 este un fotoliu cu două locuri, simplu, fără spătar și fără brațe care se pretează spațiilor pentru birouri, sălilor de așteptare sau de conferință. Acesta se poate realiza la comandă pe diferite tipuri de tapițerii, în diverse culori.

  917,00 lei
 • Taburet Notre Dame

  Taburet Notre Dame

  Notre Dame T2 este un fotoliu cu un loc, simplu, fără spătar și fără brațe care se pretează spațiilor pentru birouri, sălilor de așteptare sau de conferință. Acesta se poate realiza la comandă pe diferite tipuri de tapițerii, în diverse culori.

  640,00 lei
 • Masuță Notre Dame pătrată

  Masuță Notre Dame pătrată

  Acest model este o măsuță de cafea care se poate integra în orice spațiu, mai ales împreună cu fotoliile pentru birou Notre Dame. Blatul este realizat din sticlă sablată iar structura este realizată din lemn acoperit cu tapițerie din piele ecologică sau din stofă. Se realizeză la comandă într-o gamă variată de culori, pentru a se integra cât mai bine...

  840,00 lei
 • Masuță Notre Dame double

  Masuță Notre Dame double

  Acest model este o măsuță de cafea care se poate integra în orice spațiu, mai ales împreună cu fotoliile pentru birou Notre Dame. Blatul este realizat din sticlă sablată iar structura este realizată din lemn acoperit cu tapițerie din piele ecologică sau din stofă. Se realizeză la comandă într-o gamă variată de culori, pentru a se integra cât mai bine...

  1 194,00 lei
 • Set mobilier birou Notre Dame
  Pret redus!

  Set mobilier birou Notre Dame

  Achiziționând setul de mobilier pentru birou Notre Dame beneficiezi de un preț redus cu 5% (din prețul de listă al produselor care îl compun). Mobilierul din această gamă este unul modern, ideal pentru spațiile de birouri, săli de așteptare, săli de ședințe sau de conferință.

  5 149,00 lei
 • Fotoliu Mont Martre Plus

  Fotoliu Mont Martre Plus

  Fotoliul Mont Martre Plus are un design clasic potrivit pentru birou, zone de afaceri și de relaxare. Acest model este realizat pe structură din lemn, umplutură de poliuretan expandat, picioare din polipropilenă. Fotoliul se tapițează la comandă pe material din stofă sau din piele ecologică.

  519,00 lei
 • Canapea Mont Martre Plus

  Canapea Mont Martre Plus

  Canapeaua Mont Martre Plus are un design clasic potrivit pentru birou, zone de afaceri și de relaxare. Acest model este realizat pe structură din lemn, umplutură de poliuretan expandat, picioare din polipropilenă. Fotoliul se tapițează la comandă pe material din stofă sau din piele ecologică.

  839,00 lei
 • Fotoliu AKO Charging Station

  Fotoliu AKO Charging Station

  Fotoliu cu brațe stilat și modern, cu o formă originală a suportului metalic ce urmează linia oblică a structurii. Echipat cu două sloturi USB și priză Shuko pentru a reîncărca orice dispozitiv portabil, fotoliul AKO oferă aceste soluții practice în combinație cu o doză ridicată de confort și design. Acest model este perfect pentru biblioteci,...

  1 927,80 lei
 • Fotoliu MOK Charging Station

  Fotoliu MOK Charging Station

  Fotoliu cu linii drepte ce dispune de un braț simplu mare, gândit pentru a avea rolul de măsuță ce poate fi folosit la susținerea unui laptop sau pentru a scrie. Echipat cu două sloturi USB și priză Shuko pentru a încărca orice dispozitiv portabil. Design-ul său liniar și elegant îl face ideal pentru birouri, săli de așteptare, biblioteci, aeroporturi...

  2 061,68 lei
 • Scaun sală de curs ATRIUM

  Scaun sală de curs ATRIUM

  Atrium, cu forma sa rotunjită, este cea mai confortabilă alegere atât pentru zona de așteptare, cât și pentru sala de ședințe, săli de curs sau seminarii. Designul inovator este accentuat de îmbinările din oțel care fixează spatele structurii.

  2 656,00 lei