Accesorii și componente 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active

Suport extensie picioare LEGpro™

Suportul pentru picioare LEGpro™ este un accesoriu original creat pentru scaunele Ergohuman V2 Elite și Ergohuman V2 Plus Luxury. Acesta este ideal atunci când avem nevoie de puțină relaxare, să ne înclinăm cu scaunul pe spate și să îndrepttăm picioarele, îmbunătățind astfel circulația sanguină. De asemenea LEGpro™ este preferat de gameri.

LEGpro™ se poate plia convenabil sub șezut atunci când nu mai este necesar sau când dorim revenirea în poziția de lucru.

✓ Garantie: 5 ani*
*garanție persoane fizice

⬇ Descarcă manualul de utilizare pentru LEGpro
Descarcă instrucțiunile de montaj pentru LEGpro

550,00 lei Pret

Braț cu Suport Notebook ERGOHUMAN+

Un accesoriu original creat pentru scaunele din gama Ergohuman, variantele Elite V2 sau V2 Luxury. Măsuța poate fi folosită ca suport pentru un laptop de maxim 14 inch, tabletă sau smartphone. Brațul metalic este construit ergonomic și permite plierea măsuței în partea stângă jos a scaunului atunci când nu este folosită. Grutatea suportată este de 20 kg.

✓ Garantie: 5 ani*
*garanție persoane fizice

Descarcă instrucțiuni de montaj și utilizare

750,00 lei Pret

Umeraș haină ERGOHUMAN+

Umerașul pentru haină este un accesoriu opțional pentru scaunele Ergohuman V1 Classic Plus, V2 Elite Plus sau Plus Luxury. Acesta este foarte util atunci când nu avem în apropiere un cuier special pentru haine, sau pur și simplu dorim să ne păstrăm haina aproape.

✓ Garantie: 2 ani*
*garanție persoane fizice

115,00 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

group_work Consimțământul cookie