RELAXAT CHIAR ȘI DUPĂ 8 ORE
DE UTILIZARE INTENSIVĂ?

Află mai mult  →

Tehnologie verde
Alege produse eco-friendly ♻

Află mai mult  →

Soluții personalizate pentru companii

Crearea de condiții în beneficiul creativității și a performanței.
§

Ce trebuie să știm?

Modul în care lucrăm se schimbă. Așadar trebuie să ținem pasul cu noile tendințe care îmbunătățesc mediul de lucru pentru al face mai performant.

Schimbarea modului de lucru

Începe chiar de la noi. Un spațiu de lucru bine gândit va aduce inspirație, performanță, și implicit rezultatele pe care le așteptăm de la angajații noștri.

Informare & Suport calificat

Informarea prealabilă precum și studiile de caz ne ajută în luarea unor decizii benefice pe termen lung. Suportul calificat este întodeauna recomandat.

Proiectare profesională 3D

Crearea unui spațiu (proiect) virtual 3D vă va oferi o privire de ansamblu, aproapiat de realitate a spațiului ce urmează să se amenajeze cu mobilier.

Execuție, livrare și montaj

Acestea se realizează în urma acordului pe proiectul final și sunt considerate cele mai importante 3 etape. Calitatea produselor contează cel mai mult.

Garanție & service produse

Produsele achiziționate trebuie să fie originale, de calitate, dar și acoperite de garanție. Siguranța că eventualele probleme vor fi rezolvate rapid.

Ergohuman

Calitate, confort, productivitate!
§
Scaunul Ergohuman este o fuziune perfectă intre artă și știinta, cu zone flexibile care să asigure sprijin constant spatelui, dar mai ales zonei lombare. Brațele reglabile multidimensional revin în forță cu suport de neegalat, iar tetiera reglabilă pe înălțime asigură un sprijin cranian complet. ‪
Descoperiți conceptul extraordinar, activați starea de bine în orice spațiu. În curând pe https://t.co/BCj6DfQpYb.… https://t.co/4lArubyjjc
ERGOHUMAN PENTRU GAMERII ÎNRĂIȚI #scaun #ergohuman Află mai multe: https://t.co/601XEPuURi https://t.co/6c9NeNy4JY
Spațiul de lucru trebuie să aibă personalitate, să fie confortabil și plăcut la vedere, stilul și culoarea fiind d… https://t.co/ahrgoenH5w

Proiectare și execuție mobilier pentru birou

Servicii de realizare mobilier personalizat.
§

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să luați legătura cu noi!
§