Scaunele propuse de noi sunt proiectate să dureze. Înainte de a părăsi fabrica toate scaunele sunt verificate calitativ, individual, proces care durează mai mult de 20 de minute și pentru care se semnează pentru a confirma mai departe faptul că aceste controale au avut loc, iar produsul respectă standardul așteptat. Este foarte puțin probabil ca un produs să nu treacă prin acest proces de testare.

Modelele noastre sunt testate și aprobate în conformitate cu toate standardele aplicabile la nivel global.

Scaunele ergonomice precum Genidia, Ergohuman, Enjoy, Mirus, Skate și Nuvem, sunt certificate pentru respectarea normelor de calitate și siguranță dar și pentru impactul minim pe care îl au asupra mediului. Scaunele sunt produse aproape în totalitate din materiale reciclabile – de până la 98%.


ISO 9001iso-9001

CONTROLUL CALITAȚII

Certificarea ISO 9001 este recunoscută în întreaga lume ca un sistem standard de management al calității. Acesta este potrivit pentru organizațiile din toate sectoarele de activitate și ajută la menținerea și îmbunătățirea proceselor de management.

Procedeul cuprinde întreaga organizație și pentru obținerea certificării ISO 9001 este nevoie să se demonstreze că se îndeplinesc toate cerințele de reglementare, aplicarea unui sistem eficient care să ofere un beneficiu real clienților.

 


ISO 14001iso-14001

PROTEJAREA MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR

Într-o lume în care sustenabilitatea și responsabilitatea corporativă este tot mai răspândită, ISO 14001 este un test de încercare și de testare, pentru a demonstra angajamentul nostru de reducere a impactului negativ asupra mediului. Suntem bucuroși să putem oferi clienților noștri produse care au obținut această certificare.

Standardul se concentrează pe managementul proactiv și implicarea angajaților în definirea rolurilor ce țin de politica de mediu. Procesele de îmbunătățire implementate duc la o livrare de produse mai rapidă, prietenoasă cu mediul înconjurător, dar și o reciclare mai puțin costisitoare. De asemenea se folosește energie și materii prime mai puține, un efect pozitiv fiind acela de a reduce considerabil producerea de deșeuri.

Mai mult decât atât, ISO 14001 este conceput pentru a fi compatibil cu alte standarde populare, cum ar fi ISO 9001.


O PLANETĂ SĂNĂTOASĂgg

SUSTENABILITATE GLOBALĂ

Certificarea GREENGUARD asigură faptul ca un produs a îndeplinit unele dintre cele mai riguroase și cumprinzătoare standarde din lume pentru emisii scăzute de compuși organici volatili (COV) în aerul din mediul interior.

Cum cererea pieței pentru produse sănătoase și prietenoase cu mediul a crescut în ultimii ani, au existat o explozie de reclamații cu grade variate de legitimitate. Afirmațiile de marketing ar trebui susținute întotdeauna de dovezi științifice competente și de încredere, care ar trebui să aibă ca bază teste, analize, cercetări, studii și alte dovezi profesionale.

Noi suntem pasionați de mediul înconjurător, toate produsele noastre sunt testate și certificate fiind reciclabile cu până la 98%. Certificarea GEENGUARD asigură mesaje corecte și credibile pentru a ajuta clienții noștri să facă alegerile potrivite de produse, unele care să fie sănătoase și durabile.


ÎNCERCAT ȘI TESTATen-1335

STABILITATE, REZISTENȚA ȘI DURABILITATEA SCAUNELELOR DE BIROU

BS EN 1335 specifică metode de încercare mecanice pentru determinarea stabilității, rezistența și durabilitatea scaunelelor de birou. Aceasta nu specifică teste de omologare pentru componentele individuale. Standardul EN 1335 asigură dimensiunile specificate, cerințele de siguranță și corectitudinea anumitor criterii de testare. Acesta include, de exemplu, dimensiunile, rezistența la aplicarea unor forțe ce simulează utilizarea produsului, și altele.

Testele sunt concepute pentru a fi aplicate unui articol de mobilier, care este complet asamblat și gata de utilizare.

Încercările constau în aplicarea, în diferite părți ale articolului, forțe ce simulează utilizarea funcțională normală, precum și un abuz care ar putea fi de așteptat în mod rezonabil să apară.

Încercările sunt realizate pentru a evalua proprietăți fără a ține cont de materiale, proiectare / construcție sau a proceselor de fabricație.

Testele efectuate în conformitate cu prezentul standard sunt menite să demonstreze capacitatea elementului de a oferi servicii satisfăcătoare în mediul său intenționat. Cerințele de siguranță sunt specificate în EN 1335-2 și încercări suplimentare, masele și cicluri pentru testele funcționale pot fi găsite în anexa C (informativă).


PROIECTAT PENTRU A FI FUNCȚIONALbs-5459

CARACTERISTICI PENTRU ÎNDEPLINIREA CERINȚELOR DE PERFORMANȚĂ ȘI TESTE PENTRU MOBILIERUL DE BIROU

BS 5459 este preocupat cu specificarea cerințelor de performanță pentru scaunele de birou, chiar și atunci când sunt folosite de către persoane cu o greutate mai mare de 110 kg, sau atunci când este utilizat pentru mai mult de 8 ore pe zi.

BS 5459 specifică cerințele de performanță și metode de încercare pentru siguranța structurală, stabilitatea bazei de susținere a structurii când sunt folosite de persoane cu greutatea de până la 150 de kg, sau când se utilizeză pâna la 24 de ore pe zi, inclusiv scaune care se folosesc cu mese de lucru mai înalte decât cele specificate în BS EN 527-1.

Acesta specifică, de asemenea, cerințele și metodele de încercare pentru omologarea tipului de bază, structură, comportamentul șezutului și al spătarului și a dispozitivelor de blocare.

BS 5459 urmărește să se asigure că scaunul nu va deveni un pericol sau că ar putea provoca rănirea utilizatorilor, atunci când acesta este utilizat ca scaun pentru birou într-un mod previzibil.


Vezi produse Contactează-ne