Cei mai mulți gameri acordă o atenție deosebită pc-urilor și la modul cum sunt configurate acestea din punct de vedere software și hardware. Dar asta nu e totul, de asemenea, trebuie luat în considerare și faptul că jucătorii înrăiți petrec mult timp așezați pe scaun în timpul jocului, ceea ce este perfect normal.

În cazul în care te gândești la ce să faci pentru a îmbunătăți experiența ta de joc, în cele din urmă îți vei da seama că un scaun potrivit poate face diferența între o experiență de joc bună și una foarte bună. Un model de scaun proiectat corect din punct de vedere ergonomic va reduce solicitarea ta fizică și îți va spori performața în timpul jocului.

Ce face un jucător pe consolă atunci când realizează că are nevoie de un scaun nou?

Prima reacție este aceea de a căuta să cumpere un scaun de gaming. Acestea sunt promovate în mediul online chiar sub această denumire, „Scaune de gaming”. Ceea ce ne scapă din vedere este faptul că nu există o regulă care să ne indice faptul că ar trebui să cumpărăm un scaun dedicat pentru gameri, acestea fiind promovate și descrise exagerat de către comercianți. Un scaun de gaming nu va fi niciodată la fel de performat ca și un scaun ergonomic conceput pentru utilizare profesională, intensivă. Și aici vorbim de scaunele de marcă, cum ar fi: Steelcase, Herman Miller, Ergohuman sau Genidia de la Comfort Seating.

Chiar dacă primii producători amintiți mai sus (Steelcase și Herman Miller) au scaune ergonomice excelente, de top, scaunul Ergohuman oferă anumite avantaje fiind conceput pentru a fi utilizat de o gamă mai largă de utilizatori, printre aceștia regăsindu-se și gamerii înrăiți.

Ergohuman este foarte adaptabil, și comod

  • Se potrivește majorității pozițiilor și dimensiunilor, indiferent de utilizator
  • Este potrivit pentru jocul de 24 de ore pe zi
  • Vă permite să stați așezați atât ergonomic, cât și confortabil
  • Reglabil pentru a sta la un birou sau pentru o experiență de joc mai relaxată pe console
  • Încurajează fluxul sanguin îmbunătățit în jurul corpului
  • Îmbunătățește articulațiile și mușchii, în special în regiunea inferioară a spatelui și a gâtului.
  • Permite aerisirea corpului datorită tapițeriei din plasă

 

ÎNĂLȚIMEA & GLISAREA ȘEZUTULUI

Reglajul pe înălțime și glisarea șezutului face ca acesta să se ajusteze în înălțime respectiv adâncime, în funcție de lungimea picioarelor utilizatorului.

Modelul Luxury beneficiază și de reglajul șezutului cu 5 grade în unghi.


 

AJUSTAREA SPĂTARULUI

Spătarul este reglabil pentru a se potrivi cu proporțiile utilizatorului. Dispune de un suport lombar integrat ce acționează automat, oferind o susținere optimă spatelui.


 

ÎNCLINAREA SCAUNULUI

Spătarul se poate înclina pe spate având funcție de balans cu posibilitatea de ajustare a tensiunii, sau se poate bloca într-unul din cele patru puncte de blocare disponibile.


 

AJUSTAREA BRAȚELOR

Brațele sunt reglabile în 8 puncte pe înălțime, oferind antebrațelor un suport confortabil fără a simți astfel oboseală în zona umerilor. De asemenea cotierele se pot regla față-spate, lateral sau în unghi.


 

AJUSTAREA TETIEREI

Ideală atunci când vă lăsați pe spate, tetiera poate fi rotită, ridicată sau coborâtă, pentru a se putea găsi poziția ideală în funcție de utilizator.

 


 

ERGOADDICTION

ERGOHUMAN ESTE DEJA PREFERATUL MAI MULTOR GAMERI PROFESIONIȘTI

 


 

CONTACTEAZĂ-NE

VINO LA SHOROOM ȘI FĂ CUNOȘTINȚĂ CU NOUL TĂU SCAUN DE GAMING


Punctul de lucru & Showroom
Strada Ticus nr. 8A,
Sector 3, Bucuresti, Romania – 021784
Telefon: 021-252.31.39
Fax: 021-252.31.39
Mobil: 0723.980.767
Email: contact@ergohuman.ro
Suport telefonic: 021-252.31.39; 0743.211.163

Trimite mesajul tău la contact@ergohuman.ro, sau folosește formularul nostru de contact.