Un scaun extraordinar care îți oferă confort maxim, asta datorită caracteristicilor ergonomice și a multiplelor posibilități de ajustare.

Ergohuman este conceput pentru o vastă gamă de utilizatori, potrivit pentru orice activitate ce implică munca de birou. De asemenea, acesta este recomandat și acelor utilizatori care suferă de dureri de spate, cele din zona lombară fiind cele mai des întâlnite.Ergohuman - Scaun ergonomic reglabil

Ergohuman dispune de reglaje ce permite ajustarea scaunului în funcție de utilizator:

  • Ajustarea înălțimii – Ridicarea și coborârea scaunului în funcție de înălțimea utilizatorului.
  • Translație șezut – Glisarea șezutului față-spate, oferă un mai bun suport pentru genunchi.
  • Ajustarea spătarului – Posibilitatea blocării spătarului în 3 unghiuri diferite, de balans, dar și pe înălțime.
  • Tensiune de balans spătar – Reglaj de tensiune balans cu ajutorul manetei dedicate.
  • Ajustarea brațelor – Permite reglarea înălțimii, translația cotierelor față-spate și în unghi.
  • Suport lombar flexibil – Asigură un suport permanent pentru zona lombară.
  • Tetieră reglabilă – Ajustarea înălțimii și a unghiului acesteia.

O altă caracteristică importantă a scaunului care îi oferă un avantaj considerabil în comparație cu alte modele ergonomice este tapițeria din plasă. Modelul Ergohuman full mesh nu permite corpului să transpire, spre deosebire de scaunele tapițate integral din piele, sau chiar stofă. Corpul va fi aerisit sporind astfel confortul utilizatorului și implicit performanțele profesionale.

Ergohuman îndeplinește toate cerințele pe care le-ai putea pretinde de la un scaun perfect. Poate fi folosit de orice utilizator indiferent de statură sau constituție fizică, acest model având o capacitate portantă de până la 130 de kg. Scaunul dispune de o structură rezistentă cu baza din aluminiu șlefuit și oțel cromat.

Scaunul Ergohuman se pretează atât persoanelor care îndeplinesc funcții de conducere (directorial), cât și ca scaun pentru lucru ori de relaxare, acesta fiind îndeosebi preferatul firmelor din industria de IT.

reglaje scaun ergohuman

ERGOHUMAN V1

PROIECTAT ÎN DETALIU

Depășește limitele banalului cu liniile elegante, curbe, ale scaunului Ergohuman. Un produs realizat din materiale ecologice prietenoase cu mediul ce oferă utilizatorilor un confort incredibil. Ergohuman poate fi personalizat pentru a se potrivi cu orice spațiu de lucru, disponibil la comandîă pe o vastă gamă de materiale și culori, cu măsuță pentru laptop și suport pentru picioare.

ergohuman-design-in-detail

[toggle title=”Download”][button-white url=”https://www.ergohuman.ro/index.php?controller=attachment&id_attachment=1″ target=”” position=””]Broșura de prezentare[/button-white][button-white url=”https://www.ergohuman.ro/index.php?controller=attachment&id_attachment=2″ target=”” position=””]Ergohuman V1 vs V2[/button-white][/toggle]

[button-green url=”https://www.ergohuman.ro/” target=”_self” position=”left”] Cumpără acum [/button-green] [button-brown url=”https://www.ergohuman.ro/business/contact/” target=”_self” position=”right”] Solicită ofertă [/button-brown]