Ergohuman prinde viață datorită primei linii de asamblare automată pentru scaunele de birou. Este un alt punct de referință pentru producătorul mondial de mobilier, punând accentul pe creativitatea sporită a forței de muncă, a siguranței și a productivității.

Continuând să conducă industria în domeniul inovării, fabrica oferă un mediu de lucru mai curat, mai confortabil, bazat pe tehnologie – oferind o eficiență excepțională.

Fără a beneficia de investiții externe în inovare, producătorul a întrodus primul vehicul ghidat automat (Automated Guided Vehicle) în 2013, acesta având rolul de a furniza materiale pentru liniile de asamblare. AGV circulă între secțiile de asamblare și depozit scurtând considerabil timpul de așteptare, asigurând astfel și o livrare precisă a pieselor.

În 2015 s-a introdus o mașină automată de bandă cu laser, și în 2017 a inaugurat linia de ambalare automată care utilizeză brațe robotizate pentru încărcarea containerelor. În plus, au finalizat recent un pilot al unei linii de asamblare automatizate extrem de eficiente – demonstrând în continuare spiritul de inovare și un entuziasm continuu de a fi pionieri în industria mobilei.

Cu un angajament în direcția investițiilor continue, în dezvoltarea sistemelor automate pe parcursul întregului proces de producție, obiectivul companiei este de a continua pe drumul în tehnologii de fabricație inovatoare și de ultimă oră.