Scaune de clasă pentru sălile de cursuri, ergonomice și de calitate superioară. Modelele COLLEGE sunt menite să aducă confort, mobilitate și ergonomie pentru utilizatori. De asemenea acestea sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat fiind dotate cu măsuță ce se poate roti la 360 de grade, dar și un coș sub șezut pentru depozitarea rucsacului sau al altor bagaje, rechizite, etc.

Scaunele pentru săli de curs COLLEGE sunt disponibile pe șase culori vii: Verde, Galben, Portocaliu, Albastru, Roșu și Gri.

Acest model este foarte versatil datorită faptului că se poate folosi în multe medii de învățământ, poate fi utilizat într-un mod foarte comod atât de copii cât și de adulți. Scaunul de curs College a fost proiectat cu grijă în acest sens. Cei care aleg COLLEGE au și avantajul unui design minimalist și modern, alături de un grad ridicat de confort și calitate garantat de certificările Ansi Bifma EN 1729.

Un alt beneficiu oferit de scaunele de curs College este acela că se pot igieniza cu ușurință după fiecare sesiune, în acest fel evitându-se transmiterea microbilor sau a virușilor. De fapt, testarea extinsă efectuată a demonstrat că scaunele de curs College pot fi curățate cu o cârpă umezită cu un amestec de apă și înălbitor (sau amoniac) la o diluție de 0,1% sau apă și alcool 70 ° sau chiar echipamente de curățat cu abur la 100 ° C, fără a provoca vătămări ale scaunului.

Acest avantaj face din COLLEGE scaunul ideal pentru utilizare în toate mediile în care multe persoane vin și pleacă în timpul zilei sau care sunt ocupate de un număr mare de oameni în fiecare zi. Carcasa este de fapt extrem de versatilă și, în ciuda faptului că a fost concepută pentru setări educaționale, se adaptează perfect la diferite cadre, ceea ce înseamnă că poate fi folosită și pentru a oferi o soluție extrem de funcțională pentru comunitate, acasă și birouri. Chiar și în aceste contexte, furnizarea posibilității de curățare și igienizare ușoară a scaunului este cu siguranță de primă importanță. Într-adevăr, structura în formă de coajă a College asigură o ușurință extremă de curățare, garantând astfel că utilizatorii pot sta confortabil, asigurându-se că șezutul pe care îl folosesc este extrem de igienic.