Mirus M Task Pro poate fi o soluție optimă dacă îți dorești un scaun pentru birou de calitate, care să fie ergonomic, cu multe reglaje, și dacă dispui de un buget ce nu-ți permite să achiziționezi alte modele mai scumpe, cum ar fi: Enjoy, Ergohuman V1 sau V2. Fiind un scaun ergonomic marca Comfort Seating, adică producătorul scaunelor Ergohuman, putem fi siguri că acesta respectă aceleași standarde de calitate cu care ne-a obișnuit.

Trecând peste faptul că acest model este tapițat integral cu plasă, un lucru foarte bun deoarece permite corpului să „respire” atunci când lucrăm, Mirus M Task Pro dispune și de multiple reglaje care îți vor face viața mai ușoară, și mai confortabilă.

TETIERĂ 3D PROFESIONALĂ

Se poate ajusta pe înălțime, adâncime în 3 poziții și unghi (prin rotire)

SPĂTAR REGLABIL PE ÎNĂLȚIME

Se reglează sus-jos astfel încât să se potrivească utilizatorilor în funcție de înălțime

SUPORT LOMBAR REGLABIL

Spre deosebire de scaunele tradiționale acesta oferă o mai bună acoperire a suprafeței spatelui urmărind mișcările acestuia, chiar și atunci când utilizatorul modifică poziția pe scaun sau se înclină pe o parte.

MANETĂ UNICĂ DE CONTROL

Cu ajutorul acestei manete se pot regla foarte ușor cele mai utilizate funcții, unghiul de înclinare al spătarului sau înălțimea șezutului.

Maneta Unica de Control Mirus M Task Pro

MECANISM DIN ALIAJ DE ALUMINIU

Asigură un bun suport și atbilitate pentru a face față cu brio diferitelor poziții de ședere.

Mecanism Aliaj Aluminiu Mirus M Task Pro

BRAȚE REGLABILE 3D

Reglabile pe înălțime, unghi, înapoi și înainte pentru a permite antebrațelor să se odihnească confortabil în timp ce iau greutatea de pe umeri.

REGLAJUL TENSIUNII DE BALANS

Se poate regla automat tensiunea de înclinare sau de balans în funcție de greutatea corporală a fiecărui utilizator.