Un concept ergonomic inovator cu linii ce se conturează elegant pe forma corpului, scaunul Mirus este conceput pentru o bună susținere a trunchiului, confort, și o experiență de neuitat. Tetiera multidirecțională unică, creată special pentru modelul ergonomic Mirus oferă o bună susținere a gâtului, dar și libertate de mișcare.

mirus-chair-staff-lounge

10 caracteristici care te vor face să-ți dorești un scaun ergonomic Mirus


 • Tetieră – Scaunul poate fi echipat cu tetieră 3D reglabilă pe înălțime și ajustabilă pe adâncime, cu tetieră multi-direcțională flexibilă care oferă un suport cranian constant, sau se poate renunța la aceasta foarte ușor prin demontare.
 • Spătar – Este reglabil în înălțime permițând totodată ajustarea suportului lombar.
 • Suport lombar – Mirus este echipat cu un sistem lombar patentat, care, spre deosebire de scaunele obișnuite oferă un suport de neegalat al zonei lombare, indiferent de gradul de înclinare adoptat.
 • Înălțime șezut – Această caracteristică permite utilizatorului înălțarea sau coborârea șezutului, obținând astfel o înălțime corectă și un contact corect al tălpilor cu solul.
 • Translație șezut – Permite ajustarea în adâncime a șezutului față-spate, util mai ales persoanelor de statură mai mare, oferindu-le o susținere optimă în zona genunchilor.
 • Mecanism dublu pivotant – Această tehnologie patentată oferă mai multă mobilitate și un suport constant al coapselor. Primul punct de pivotare se află chiar sub genunchii utilizatorului, iar al doilea se situează chiar sub tuberozitatile ischiale (oasele bazinului). Acest lucru asigură suportul complet al trunchilui în timp ce utilizatorul se mișcă pe scaun, îmbunătățind circulația sanguină reducâd astfel oboseala. Un sistem de blocare în mai multe puncte este disponibil permițând utilizatorului adoptarea mai multor poziții.
  Sistemul inovator „Presiune Zero” ajută de asemenea la obținerea rezistenței optime în poziții diferite, scaunul înclinându-se lin și confortabil.
 • Bază stea cu 5 brațe – Oferă stabilitate completă scaunului în contact cu solul. Aceasta este disponibilă în variantele de finisaje – aluminiu șlefuit, alb sau negru.
 • Brațe – Se pot regla în înălțime (8 poziții), lateral, unghi și adâncime, oferind astfel suportul optim și relaxarea umerilor.
 • Manetă unică de ajustare – Permite reglarea scaunului în înălțime, translație șezut și funcția de înclinare pe spate. Toate acestea dintr-un singur punct de contact.
 • Control tensiune balans – Scaunul dispune de o manetă ce permite ajustarea rezistenței de înclinare pe spate, când este setat pe modul balans. În funcție de greutatea utilizatorului tensunsiunea se poate mâri sau micșora prin rotirea acestei manete.

Profită de caracteristici noi, unice, pe care nu le vei întâlni la niciun alt scaun ergonomic.


 • Tetiera multi-direcțională

mirus-multidinamic-neckrest

O susținere mai bună a gâtului datorită tetierei multi-direcționale, care oferă libertate de mișcare, relaxarea umerilor și a mușchilor din această zonă a corpului.

 • Zona de contact cu „Presiune Zero”

mirus-zero-pressure-seat

Scaunul beneficiază opțional de noua caracteristică „Presiune Zero”, integrată în perna șezutului și reprezentată distinct sub formă de cercuri. Acestea ajută la distribuirea greutății în mod uniform pe toată suprafața șezutului.

 

MIRUS adaptează, rezolvă, excelează.

Cu cadrul disponibil în combinații de alb-aluminiu, negru-aluminiu ori negru integral, dar și pe materiale de tapițerie diverse, scaunul ergonomic Mirus oferă posibilități nelimitate de personalizare vizuală astfel încât să poată fi integrat în orice spațiu.

Variante Scaun Mirus