TAPIȚERII CERTIFICATE
LA NIVEL GLOBAL

Tapițeriile noastre se regăsesc într-o gamă largă de culori, materiale și modele de țesături, îndeplinesc toate standardele tehnice internaționale și vin cu o garanție a uzurii de minim 5 ani. Vă oferim mai jos o scurtă prezentare a materialelor folosite pentru personalizarea produselor dumneavoastră.

MESH (plasă)
T

Acest model de plasă este unul creat exclusiv pentru noile modele de scaune Ergohuman 2, Enjoy 2, Pofit 2, Mirus 2. Este un material moale conceput pentru a preveni alunecarea utilizatorului din scaun.

După mulți ani de cercetare și dezvoltare, am dezvoltat o plasă nouă, exclusivă. Țesătura noastră T este compusă din 100% nylon pentru rezistență și suport, ușurința și aderența. Oferă o experiență mai plăcută a scaunelor și, de asemenea, elimină caracteristicile dure ale nailonului tradițional, eliminând totodată efectul de alunecare.

Specificații tehnice plasă T

Compozitie: 100% poliester
Rezistență la abraziune: Ultimele 50.000 de cicluri
Inflamabilitate: CTB #117- 2013 Secțiunea 1 – Testul țesăturii de acoperire
Rezistența culorii la lumină: grad 4.5 (AATCC TM 16.3-2014)
Rezistența transfer culoare: colorare umedă: 4,5, colorare uscată: 4,5 (AATCC TM 8-2016)

MESH (plasă)
KMD

Pentru acest model s-a lucrat în parteneriat cu un producător mondial pentru a se dezvolta o plasă ideală pentru scaune comerciale. Primul obiectiv a fost eliminarea caracteristicilor abrazive ale ochiurilor convenționale și abordarea problemei vechi a utilizatorilor care alunecă din scaunul cu plasă.

După mulți ani de cercetare și dezvoltare, am dezvoltat o plasă exclusivă. Țesătura noastră KMD este compusă din 60% nylon pentru rezistență și suport, și 40% bumbac – oferind confortul utilizatorului, ușurința și aderența. Banda de bumbac oferă o experiență mai plăcută a scaunelor și, de asemenea, elimină caracteristicile dure ale nailonului tradițional, eliminând totodată efectul de alunecare.

Specificații tehnice plasă KMD

Compoziție: 60% nylon / 40% bumbac
Rezistența la abraziune: Peste 100.000 de cicluri
Inflamabilitate: BS5852: 2006 (clauza 11 compozite)
Certificare: BS 5842: 2006 Clauza 11, Sursa 4 (compozite)
Luminozitate: Gradul 4.5 (AATCC 16: 2004)
Rezistența la frecare: Umedă: 4,5, Uscat: 4,5

MESH (plasă)
ZB

Fabricat în S.U.A., suntem mândri că avem posibilitatea de a vă propune acest model vibrant, contemporan, modelat cu ochiuri de plasă. Populară pe piața A & D, ZB face o declarație îndrăzneață și este proiectată să colaboreze perfect cu mobilierul propus de noi.

Alegeți de la elegantul negru, argintiu și bronz la cele mai îndrăznețe, tangerine și culori primare pentru a obține efectul dorit. Cu o rezistență excepțională, această plasă robustă mărește longevitatea scaunului.

Specificații tehnice plasă ZB

Compoziție: 100% poliester
Rezistența la abraziune: Peste 100.000 de cicluri
Inflamabilitate: CA # 117 – Secțiunea E (CS-191-53)
Luminozitate: Gradul 5 (după 40 de ore standard)
Rezistența la frecare: Umedă: 4,5, Uscat: 5 (AATCC8-2001)

 

MESH (plasă)
w

Plasa noastră originală, vânzările W mesh reprezintă o dovadă a succesului său. Una dintre cele mai robuste ochiuri disponibile pe piață, W mesh este o alegere ideală pentru situații de uzură intensă, precum și pentru utilizatorii care caută câteva culori moi sau neutre.

Combinați W mesh cu un șezut din piele pentru un aspect directorial uimitor sau alegeți plasă completă pentru a obție o tentă modernă pe tonurile tradiționale.

Specificații tehnice plasă W

Compoziție: 100% poliester
Rezistența la abraziune: Peste 50.000 de cicluri
Inflamabilitate: CA # 117 – Secțiunea E (CS-191-53)
Luminozitate: Gradul 5 (după 40 de ore standard)
Certificare: BS 5852: Secțiunea E4-12.4
Rezistența la frecare: Umedă: 4,5, Uscat: 5 (AATCC8-2001)

FABRIC (stofă)
A2

Țesătura A2 a fost dezvoltată pentru a oferi o soluție de tapițerie respirabilă, dar robustă, care oferă nu doar un finisaj elegant, are proprietăți ce permit ventilație optimă.

Ideală pentru utilizatorii care își doresc un șezut tradițional, materialul A2 permite combinații cu opțiunile de plasă sau piele.

Specificații tehnice stofă A2

Compoziție: 100% poliester
Rezistența la abraziune: peste 50.000 de cicluri
Inflamabilitate: CA # 117 – Secțiunea E Partea 1
Certificare: BS EN 1021-1: 1994, BE EN 1021-2: 1994
Luminozitate: Gradul 4 (CNS3845 L3074 JIS L0842)
Rezistența la frecare: Umedă: 4,5, Uscat: 4,5

LEATHER (piele)
LE

Pentru a adăuga un plus de valoare și aspect luxos alegeți pielea noastră europeană. Încercată și testată pentru a ne asigura de calitățile acesteia, tapițeria din piele oferă o senzație deosebită în comparație cu orice altceva, un aspect nobil de neegalat. Disponibilă într-o gamă de culori strălucitoare și moderne, precum tonurile de bronz sau maro.

Aspectele diferite pot fi realizate prin asocierea unui șezut din piele cu un spătar de plasă, ori prin alegerea unui scaun din piele integral pentru a se obține finețe și exclusivism. Mai mult decât atât, scaunele noastre pot fi realizate pe tapițerie din piele perforată cu beneficii excelente privind ventilația și rezistența.

De asemenea bucurați-vă de cusăturile duble din gama nostră Nefil sau de cusătura uimitoare în formă de diamante prezentată în colecția Nuvem.