Scaune Directoriale 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Filtre active

Scaun directorial CINQUANTA Vizualizare rapida

Scaun Directorial CINQUANTA VERA PELLE

CINQUANTA este un scaun directorial elegant, dar nu strălucitor, remarcabil, dar nu agresiv. Atent confecționat: cusătura personalizată, brațe de lux realizate din aluminiu, mecanism de înclinare cu mâner lateral pentru controlul tensiunii, detalii tehnice ce îl fac primul din clasa sa. O articulație din aluminiu turnată sub presiune conectează scaunul cu spătarul, acesta fiind detaliu personalizat pentru a se sublinia atent detaliile cusăturilor și a tapițeriei. Nimic nu a fost lăsat în urmă.

Design: Angelo Pinaffo & Gorgi Design

8.131,20 lei Pret
Scaun Directorial URANIA Vizualizare rapida

Scaun Directorial URANIA

Eleganță, confort și cu o personalitate rafinată, gama de scaune URANIA face parte dintr-o colecție cu caracteristici dinstinctive. Forma originală este întotdeauna menținută, nu se deformează datorită căptușelii cu Dacron. Design, materiale de înaltă calitate și îndemânarea s-au îmbinat pentrua a se crea scaunul perfect.

5.270,76 lei Pret
Scaun Directorial BRIDGE Vizualizare rapida

Scaun Directorial BRIDGE

Designul distinctiv permite modelului Bridge să se integreze elegant în orice spațiu de lucru. Bridge este un scaun directorial modern care oferă în primul rând confort, dar și o prestanță deosebită utilizatorului.

5.415,96 lei Pret
Scaun Directorial FUNNY Vizualizare rapida

Scaun Directorial FUNNY 102

Modelul FUNNY face parte din colecția de fotolii directoriale și semi-executive, versatil, elegant și practic. Este potrivit pentru utilizare operativă intensă datorită căptușirii groase și a mecanismelor intuitive care facilitează utilizarea.

Design: Scagnellato / Ferrarese / Masiero

3.541,43 lei Pret
Scaun Directorial FUNNY 101 Vizualizare rapida

Scaun Directorial FUNNY 101

Modelul FUNNY face parte din colecția de fotolii directoriale și semi-executive, versatil, elegant și practic. Este potrivit pentru utilizare operativă intensă datorită căptușirii groase și a mecanismelor intuitive care facilitează utilizarea.

Design: Scagnellato / Ferrarese / Masiero

3.192,95 lei Pret
Scaun Directorial FUNNY 202 Vizualizare rapida

Scaun Directorial FUNNY 202

Modelul FUNNY face parte din colecția de fotolii directoriale și semi-executive, versatil, elegant și practic. Este potrivit pentru utilizare operativă intensă datorită căptușirii groase și a mecanismelor intuitive care facilitează utilizarea.

Design: Scagnellato / Ferrarese / Masiero

4.030,75 lei Pret
Scaun Directorial Mesh LUX Vizualizare rapida

Scaun Directorial Mesh LUX

Gama de fotolii directoriale LUX, cu un design detaliat și potrivit spațiilor tehnice și inteligente, vor aduce un plus de valoare în orice companie modernă. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii operaționale, conferință sau manageriale.

2.825,58 lei Pret
Scaun Directorial Mesh LUX VERA PELLE Vizualizare rapida

Scaun Directorial LUX VERA PELLE

Gama de fotolii directoriale LUX din piele naturală, cu un design detaliat și potrivit spațiilor tehnice și inteligente, vor aduce un plus de valoare în orice companie modernă. Cusăturile, împreună cu cadrul metalic cromat și componentele din aluminiu lustruit turnat, au fost proiectate la zi și sunt utile ca fotolii operaționale, conferință sau manageriale.

4.051,08 lei Pret
Scaune Directoriale 5600 SETT Vizualizare rapida

Scaune Directoriale 5600 SETT

Scaun directorial deosebit de elegant si modern cu brate tapitate si baza cromata. Se recomanda in special persoanelor care indeplinesc functii administrative sau petrec un timp indelungat la birou. Dispune de mecanism multibloc ce permite blocarea acestuia in 5 pozitii diferite. Modelul 5600 este disponibil in mai multe variante de culori (piele colorata si piele neagra).

1.945,68 lei Pret
Scaune Directoriale 3500 Vizualizare rapida

Scaune Directoriale 3500

Scaun directorial tapitat, recomandat pentru lucrul la birou sau persoanelor care indeplinesc functii de conducere. Modelul 3500 este un scaun mobil, confortabil. Acesta este prevazut cu sistem de balans dand astfel o nota de relaxare. Scaunul este disponibil pe diferite culori de stofa.

906,05 lei Pret
Scaune Directoriale 5500 Vizualizare rapida

Scaune Directoriale 5500

Modelul 5500 este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort.

900,34 lei Pret
Scaune Directoriale Legend Vizualizare rapida

Scaune Directoriale Legend

Modelul LEGEND este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort.

776,04 lei Pret
Scaune Directoriale Riva P Vizualizare rapida

Scaune Directoriale Riva P

Modelul RIVA P este un scaun directorial recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite reglarea in inaltime a fotoliului.

726,59 lei Pret
Scaune Directoriale Riva T Vizualizare rapida

Scaune Directoriale Riva T

Modelul RIVA T este un scaun directorial tapitat pe stofa recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite reglarea in inaltime a scaunului.

585,83 lei Pret
Scaune Directoriale Stilo P Vizualizare rapida

Scaune Directoriale Stilo P

Modelul STILO P este un scaun directorial tapitat pe piele recomandat in general pentru birouri, persoanelor care indeplinesc functii administrative. Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort.

814,33 lei Pret
Scaune Directoriale Stilo Vizualizare rapida

Scaune Directoriale Stilo

Modelul STILO T este un scaun directorial tapitat pe stofa recomandat în general pentru birouri, persoanelor care îndeplinesc functii administrative.Este un scaun mobil care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si în conditiile unei munci îndelungate.Mecanismul permite balansarea fotoliului dand astfel o nota de confort.

1.078,20 lei Pret
Scaun Directorial 5500 Vizualizare rapida

Scaun Directorial 5500

Fotoliul directorial 5500 asigură o durabilitate îndelungată. Are o structură rezistentă, iar design-ul său este clasic. Mecanismul este realizat cu balans, brațele și baza au fost fabricate din polipropilenă. Opțional se pot cere brațe și baze din lemn sau din crom.

725,90 lei Pret
Scaun Directorial Riva Vizualizare rapida

Scaun Directorial Riva

Fotoliul directorial Riva oferă confort sporit datorită mecanismului de reglare a înălțimii, dar și brațelor realizate din PP. Baza și brațele sunt fabricate din PP, iar materialele disponibile pentru tapițerie sunt pielea și stofa.

476,00 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: