Comenzile se pot plasa doar online iar livrările se fac exclusiv prin curier. Vizitele la showroom / sediu sunt suspendate pe termen nelimitat.

Top vanzari 128 produse.

Se afiseaza 1-18 din 128 produs(e)
Scaun Ergonomic Ergohuman... Vizualizare rapida
  • La reducere!
  • -13,92%

Scaun Ergonomic Ergohuman...

Scaunul Egohuman V1 Plus combina un set puternic de caracteristici ergonomice oferind un confort extraordinar pe termen lung. Acest scaun ergonomic inovator ofera de asemenea o sustinere excelenta a corpului in timpul utilizarii. Se preteaza unei largi game de utilizatori datorita multiplelor reglaje si ajustari posibile. Beneficiaza de suport lombar, extrem de util pentru persoanele cu dureri de spate.

✓ Garantie: 5 ani*
*garanție persoane fizice
Descarca brosura de prezentare
Informații Plasă W (click aici)

2.349,00 lei Pret de baza 2.728,91 lei Pret

Scaun Ergonomic AERO PRO

Frumusețea scaunului AERO PRO constă în simplitate. Proiectat pentru a fi unul dintre cele mai confortabile de pe piață din categoria sa, acesta oferă o valoare ergonomică și flexibilitate nemaipomenită.

Potrivit pentru toți utilizatorii, AERO PRO este soluția perfectă pentru spațiile de lucru dinamice. Mesh-ul de pe șezut și spătar asigură aerisire corespunzatoare a pielii.


✓ 
Garantie: 2 ani**
**garanție valabilă pentru persoane fizice

Scaune Ergonomice Oklahoma PDH

Scaun de birou cu spătar din plasă neagră și tetieră, dispune de mecanism sincron cu forțe de reglare de contragreutate și blocare multiplă. suport lombar reglabil față-spate, cotiere reglabile, cu suprafață moale la atingere, bază din aluminiu. Rolele sunt din cauciuc pentru toate tipurile de suprafete.

1.140,00 lei Pret

Scaune Profesionale 1290 - EXT

Modelul 1290 EXT este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

625,11 lei Pret
Scaun Ergonomic Ergohuman... Vizualizare rapida
  • La reducere!
  • -600,00 lei

Scaun Ergonomic Ergohuman...

Noul scaun Ergohuman V2 Plus Elite vine cu imbunatatiri in ceea ce priveste unghiurile de inclinare, elemente constructive mai elegante, bază stea în varianta Luxury si un mecanism imbunatatit pentru a controla functiile scaunului cat mai eficient. Scaunul Ergohuman Elite Plus combina un set puternic de caracteristici ergonomice cu un profil elegant, contemporan, fiind proiectat pentru un confort extraordinar pe termen lung.

✓ DISCOUNT LA CANTITĂȚI MARI* - [ Solicită ofertă ]

*pentru mai mult de 10 bucăți

Garantie: 5 ani**
**garanție persoane fizice

Descarca brosura de prezentare

➡️ TESTEAZĂ ACUM ÎN SHOWROOM

2.870,00 lei Pret de baza 3.470,00 lei Pret

Scaune Profesionale 1290 - SYN

Modelul 1290 SYN este un scaun profesional cu spatar mediu destinat in general pentru spatii de lucru in care nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate.

517,97 lei Pret

Scaun Ergonomic Enjoy...

Ergonomie conturata dupa corp. Scaunul Ergohuman Enjoy Standard dispune de majoritatea caracteristicilor gasite la modelul Ergohuman Classic, proiectat pentru un confort maxim chiar si atunci cand este folosit 8 ore pe zi. Cu zone unice autoflex pentru spate dar mai ales pentru zona lombara, dar si combinate cu celelalte ajustari posibile, scaunul Enjoy poate fi foarte usor personalizat pentru orice persoana.

Descarca brosura de prezentare
✓ Garantie: 5 ani*
*garanție persoane fizice

1.996,00 lei Pret de baza 2.810,00 lei Pret

Scaune Profesionale COROLA

Scaunul profesional COROLA este destinat in general pentru spatii de lucru unde nu este recomandata tapiteria (laboratoare, ateliere, hale industriale). Acest model este disponibil in variantele cu baza stea plastic sau metalica. Sezutul si spatarul sunt din lemn stratificat de fag.

245,10 lei Pret

Scaun Ergonomic Ergohuman...

Scaunul Ergohuman V2 Plus Elite oferă caracteristici unice, confort extraordinar pentru utilizatorii care sunt nevoiți să lucreze un timp îndelungat la birou. Plasa KMD este compusă din 60% nylon pentru rezistență și suport, și 40% bumbac pentru suport delicat, ușurința și aderența.

Garantie: 5 ani*
*garanție persoane fizice

Descarca brosura de prezentare

3.470,00 lei Pret
Scaun Ergonomic Ergohuman... Vizualizare rapida
  • La reducere!
  • -15%

Scaun Ergonomic Ergohuman...

Ergohuman Plus Luxury duce scaunul emblematic la noi nivele, cu detalii de aluminiu îmbunătățite și o bază de lux de cinci stele. Conținând toate calitățile standardului Ergohuman, cu avantajul suplimentar al unui mecanism îmbunătățit, cu funcția de înclinare a șezutului încorporat în aluminiu strălucitor, Ergohuman Luxury face o declarație în frumusețe subtilă, ergonomie conturată pe corp și o tonifiere de culoare vibrantă.

Descarca brosura de prezentare

Garantie: 5 ani*

*garanție persoane fizice

3.714,50 lei Pret de baza 4.370,00 lei Pret

Scaun Ergonomic Vertigo...

Munca de birou nu a fost niciodată mai confortabilă! Perfect pentru organizații mari, Vertigo este un scaun ergonomic cu un design sofisticat și integrabil în orice spațiu de birou sau sală de conferință. Combinația mesh-ului cu diverse materiale textile îi dă scaunului un finisaj modern în timp ce lasă pielea să respire.

✓ Garantie: 2 ani**

**garanție valabilă pentru persoane fizice

812,00 lei Pret

Scaun Ergonomic NEXT

Next este rezultatul combinat al abilităților de inginerie, design și experiență. Next nu va înceta niciodată să vă impresioneze și să vă îmbunătățească productivitatea la locul de muncă.

910,00 lei Pret

Scaune Profesionale 1290 -...

Scaunul profesional 1290 TABURET este un scaun mobil cu șezut din poliuretan, reglabil pe înălțime, recomandat pentru a fi folosit în laboratoare, ateliere sau hăli industriale. Este reglabil pe înălțime și poate fi achiziționat cu sau fără înălțător, bază cromată ori plastic, cu rotile sau ventuze.

359,98 lei Pret

Scaun Ergonomic VIDA

Cursele de mare viteză au inspirat forma scaunului VIDA. Acesta vine cu un design exclusivist, dinamic și suprem, care reprezintă de asemenea în mod constant depășirea limitelor.

Ergohuman.ro este distribuitor autorizat GTchair

Garantie 2 ani.
*Garanție persoane fizice

2.047,00 lei Pret de baza 2.147,00 lei Pret

Scaune Ergonomice Oscar

Oscar îndeplinește toate cerințele pe care le-ai putea avea de la un scaun de birou ergonomic. Este un scaun mobil, elegant, dar nu în ultimul rând - foarte confortabil. Spătarul din mesh asigură o bună aerisire a spatelui iar suportul lombar reglabil susține coloana într-o poziție corectă. Alte caracteristici importante sunt: șezut din burete injectat, brațe reglabile pe înălțime și mecanismul oscilant care oferă posibilitatea de blocare a șezutului și a spătarului.

Scaune Ergonomice Blanca

Scaunul ergonomic Blanca este tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți confortabil, fară stres sau dureri de spate. Acest model este special conceput pentru spațiile de birouri în care se lucrează la capacitate maximă. Aspectul său unic și modern, cu forme ergonomice, va atrage atenția încă de la primul contact.✓ 
Garantie: 24 de luni

277,67 lei Pret

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: